Rocketman, figyi, nem kell, hogy tőzsdei ügylet legyen, megvehetik máshogy is, és nem kötelező, hogy vegyék. Csak lehetőség. 15 nap múlva jelentés, KIZÁRT, hogy addig vegyék... Max utána. Talán.
A cégnek is vennie kell most ,már a saját részvényeiket, ha minnél olcsóbban akar vásárolni ,mivel ezt a szintet tartja innentől, csakis felfelé van az út azért is toporzékol itt,de ők is tudják azért is jelentettek be 18hónapig tartó vásárlást. ⏳ 🚀
"a részvény nem mehet ... nem engedik ... stb" . Van, aki még el is hiszi ezt a hülyeséget? A telibe hugyozták, az jó hasonlat, és tudjuk is, hogy kik: a Buxer-félék, Kacsali, az inglis barátunk, stb.
Mint múlt héten az a 800 millió forintos szikra, amit telibe hugyoztak két nap alatt. A részvény egyenlőre nem mehet sehová és pont. Ezt az is belátta aki próbálta felrántani múlthéten. Se kicsi se nagy forgalommal nem megy. Ha emelkedik, nincs limit addig öntik amíg vissza nem megy az engedélyezett sávba, ott abba is hagyják. Hogy ennek valaha vége lesz -e, és hogy mikor.... Valami funkciója nyilván van, lehet készülnek eladni az egészet valamelyik NER cégnek, legénynek bagóért.
Ja ja, ezt már megfigyeltem én is :-) Meg is bomlik az elmém ezen, nem értem. Se alternatíva nincs, ráadásul ezzel maga alatt vágja a fát. Szerintem nyer a fidesz, de ezek nem árfolyam befolyásoló tényezők... Ebben a papírban nem. . Hajrá opus
NEW OPUS GLOBAL