Nem fogom felhívni mert nincs szükségem arra, hogy tereléseket-kamukat és csúsztatásokat hallgassak. Amúgy jelzem, hogy tovább esett az egy részvényre jutó saját érték azóta is amióta Dakó itt van ( ÉCs leírás és Mátra) és nem tudom, hogy mennyit trükköznek még le az ÉCS-kel és ki tudja még mikkel mert elég kreatívak benne. Azért hogy komolyra fordítsam a szót - nagyon úgy néz ki, hogy teljesül a vágyuk és a valós értékén fog forogni a részvény mert mindent megtesznek érte, ( csak sajnos nem úgy ahogy bíztam benne)
Nem szeretném védeni őket, mert nekem is tele van velük a t9k9m, de azt mondta, hogy az az érdekük, hogy a rv valós értéken forogjon. Azt egy szóval nem mondta hogy most valós értéken forog.
Azt nyilatkozta G1Dakó, hogy most valós értéken kereskedünk? BVPS (saját tőke/részvény db) 522,7 Ft EPS : 71 !!! Ft A
2018-as jelentésben ezek a számok vannak. Ezek után rá 1,5 évre Dakó úr
szerint most a valós értéken vagyunk a 260 Ft/rv árral úgy, hogy
mindenki jól járt azóta egy fúzióval?Azok után, hogy mindenki olyan nagyon dolgozik náluk?Ha valaki beszél vele kérdezzen már rá, hogy mikor rohad le a pofájuk a folyamatos hazudozástól?
NEW OPUS GLOBAL