-pny -pny
1
5
3
2017. április 05. | 23:03
#1

Napi politika  

Ebbe a topicba lehet írni a napi politikai témákat, legyen az gazdaság, migráns kérdés, EU, bármi. Bármilyen oldal, bármilyen hozzászólása engedélyezett: cikkek, írások is jöhetnek, de leginkább az azokkal kapcsolatos személyes vélemény, önálló gondolat. Ez ugyanis a legfontosabb. Nem baj, ha nem értünk egyet és a vita is jó.
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
2017. április 06. | 17:07
előzmény: #19  exmnbs1
#20
Mármint, hogy Dénes reméli, hogy Orbán tudja, mit csinál? Nocsak. Rájött, hogy 0 haszon ellenében színtiszta országrombolás az egész?
2017. április 06. | 17:05
előzmény: #18  exmnbs1
#19
Meg tudja mit csinalÍgy érdekesebb.....
2017. április 06. | 17:02
előzmény: #17  -pny
#18
Denes odaát megvilagosodott Ceu ügybenReméli tudja mit csinal az.......
2017. április 06. | 16:59
#17
"Magyarország harcot hirdet az angolszász imperializmus szellemi mákonya ellen Éberség elvtársak, idegen izmusok és burzsoá áltudományok támadják demokráciánkat. Leleplezzük a nyugatmajmoló ügynökök propaganda- és kémhálózatait: népünk gyűlölettel kell hogy tekintsen a hazafiatlan, talajtalan kozmopolitizmus hirdetőire és prókátoraira. Szellemi harc a „szakemberek” ellen, 1950." link Tisztára olyan, mint Orbánék Sorosozása, EU ellenessége, stb.
2017. április 06. | 16:47
#16
"Megfélemlítésbe keveredtek a CEU‑tiltakozók A tüntetésen kidobóknak tűnő állítólagos rendőrök állták útjukat, akiknek állítólag leesett az azonosítójuk. Aztán két tüntetőt titokzatos egyenruhások látogattak meg. Állították, hogy rendőrök, de állítólag nem azok voltak." Ez már tisztára az '50-es évek. És érdekes, hogy bluefrogot most az azonosító nem viselése sem zavarja. De szerinte a 2006-os durva zavargások ellen fellépő rendőrök felháborító, hogy védőfelszerelést (maszk) viseltek, amikor az őrjöngő szélsőségesek effektíve rájuk is támadtak. Nem semmi kettős mérce.
2017. április 06. | 14:36
előzmény: #11  upgrayeddAKS
#15
"Úgy látom, nem nagyon szeretnek ezek a "jobbosok" konfrontálódni :) Olyanok, mint a kreacionisták: a hitük fontosabb nekik, mint a tények szeretete..." Ez elég egyértelműen látszódott eddig is.
2017. április 06. | 12:11
előzmény: #13  exmnbs1
#14
Az ideológiai ellentéteket félre tettek
2017. április 06. | 12:09
előzmény: #12  upgrayeddAKS
#13
Nemrég beszéltem par szlovákiai magyarral.Ugy látják itt rossz fele mennek a dolgok.Meséltek hogy 2004-ben Meciar leváltására nagykoalíciót kötöttek es működött
2017. április 06. | 12:04
előzmény: #5  -pny
#12
Lali elérte, hogy sokan aggódjanak az életéért :)Én speciel neagyon nem csipáznám, ha 2018 előtt elhalálozna, bár a jelek szerint a fiára testálta nem csak a vagyonát...Az is durva, hogy a Jobbikot ez a szitu relatíve szimpatikussabbá teszi. Egy ilyen demagóg, fax pártot... mintha a büdösszájú hugyosjózsit tartanám a megye legjobb politikusának csupán azért, mert a többi még nála is rosszabb. (Van persze a J.-on meg a F.-en kívül is bőven párt, szóval nincs veszve minden, de azért durva dolog ez. Tehát hogy egy ilyen alak által (S.L.) finanszírozott ilyen alakok (főleg Toroczkay a "kedvencem" a sóval behintős stílusával) "mennybe menjenek".)
2017. április 06. | 11:56
előzmény: #1  -pny
#11
Úgy látom, nem nagyon szeretnek ezek a "jobbosok" konfrontálódni :) Olyanok, mint a kreacionisták: a hitük fontosabb nekik, mint a tények szeretete...
2017. április 06. | 11:30
előzmény: #9  -pny
#10
A masik kérdést pedig kiegészíteni a népszavazáson megválasztott köztársasági elnökkel
2017. április 06. | 10:14
előzmény: #8  exmnbs1
#9
Az tetszik, hogy ötletesek és gyorsak. És nem faszságokba próbálnak belekötni, mint a szocik sokszor, akiket már az se szokott érdekelni, ha a pár évvel korábbi álláspontjukkal szembe mennek. Ezt a CEU-sat valahogy általánosabban kellett volna kitalálniuk, aminek persze a CEU ügy ad aktualitást, de általánossága miatt több ember mozgosítható rá.
2017. április 06. | 09:33
előzmény: #7  -pny
#8
Kb amit te.Nem szerencsés pontokra es paragrafusokra hivatkozni a kérdésben.De mint ötlet jo. Pl a rohammunkás törvénykezésre is célozhattak volna, nem volt katasztrófa helyzet hogy indokolt legyen.Valamelyik cikk szerint a Demokrata Part elobb beadott kerdese játszik eloszor
2017. április 06. | 09:24
előzmény: #6  exmnbs1
#7
A Momentumos kezdeményezésről mit gondolsz?
2017. április 06. | 09:20
előzmény: #5  -pny
#6
Kiváló ötletDiána levette a bejegyzését.
2017. április 06. | 09:06
előzmény: #4  -pny
#5
Aks szövege volt hibátlan: a Jobbik és a Fidesz szponzorai (Putyin, Simicska) cseréltek...
2017. április 06. | 09:05
#4
"Indul a Jobbik- és Simicska-ellenes plakátháború Heteken belül országszerte kikerülnek a Jobbik plakátkampányára válasznak szánt plakátok, írja a Magyar Idők. A lapnak Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke azt mondta: a kormánypárti plakátkampányban egy "bábjátékban" ábrázolják Simicska Lajost, illetve Vona Gábort, a Jobbik elnökét.A Jobbik plakátjain párban látható Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc, valamint Habony Árpád és Rogán Antal. Németh Szilár d a lapnak azt mondta: furcsa koalíció jött létre, amelyben szerinte Simicska Lajos nagyvállalkozó és a Jobbik mellett természetesen Soros György amerikai milliárdos üzletember vesz részt. link
2017. április 05. | 23:46
#3
Bluefrog, gyere ide, beszéljük meg. Te nem tudsz írni a kiinduló topicba, én a Gépházba, meg portasdenes topicjába. Kár üzengetni külön topicokban. Írj, kérdezz itt, válaszolok. Már ha az a célod, hogy értelmesen megvitassuk.
2017. április 05. | 23:29
#2
"Népszavazást kezdeményez a Momentum a CEU megmentéséért, illetve Orbán és Gyurcsány ellení" link Tetszik, hogy gyorsak, reagálnak, ötletesek. Elhangzott kritikaként, hogy népszerűségre hajtanak, de ebben egy párt esetében semmi meglepő nincs, sőt törvényszerű. A CEU-s kérdés teljesen rendben van. Egy bajom van vele, hogy szerintem paradox módon nem eléggé országos jelentőségű. Azért paradox módon, mert nemzetközi szinten most erős visszhangja van, de egy átlag szavazót nehéz ezzel mozgosítani (vidéken egy kocsmában kb. nem is értik, miről van szó, ami baj, de ettől még így van sajnos), ami aláírásgyűjtésnél is gond, de egy esetleges tényleges népszavazásnál érdektelenséget jelenhet. Márpedig egy ilyen kezdeményezés nyilván nem elég, ha az ötlet bedobásakor szól nagyot, hanem ha végig is lehet vinni (vagy legalábbis, ameddig hagyják, és nem az érdektelenség miatt nem lesz belőle semmi). Szerintem ezt kérdést meg kéne próbálni valamilyen kiszélesítettebb formában megfogalmazni, hogy általánosabban szóljon az oktatásról, a felsőoktatás szabadságáról. Úgy több ember érzi fontosnak. A másik kérdés politikailag jó ötlet szerintem, mindeki érti miről van szó, átlag szavazónak is van véleménye, stb. Ez szerintem jogilag fog elvérezni. Én a helyükben markánsabb témákra próbálnék rámenni: ügynöklista, korrupció, EU tagság. És olyan konkrét ügyet, kérdést keresnék, amiket az előbb írt nagy általános témákra fel lehet fűzni. Mert ezekkel lehet bármit elérni a Fidesz ellenében.

Topik gazda

-pny
-pny
1 5 3

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE