Lehet, hogy így lesz, de gárdistákon Kubatov katonákat, b.zikon a demokratikus jogaikkal élő magyar állampolgárokat értsünk. Így már jöhet a begyűjtés. (ja, a Szőkét ki pótolja?)
Aztán, miután mindenkit végigvert a rendőrség - akikért még volt aki szót emelt -, a kertben grillezők kerülnek sorra, de értük már nem lesz aki szót emeljen. (ennyivel kiegészítendő)
A fa és az antifa együtt tüntet a normalítás ellen, importált kommunistákkal és anarchistákkal. Hatalmas lesz. Szerintem a magyarországi orbángyűlölöket verik elsőnek, aztán a bóhóc magyar szélsőjobb kap a pofájára a német-francia antifa különítménytől, ezeket veri a rendőrség, ez után kardnyelő diktatúrát kiált a portfolión, eközben én a haverjaimmal grillezek a kertemben és sörözünk egy jót, akárcsak egy NER lovag. Ha idegeskedjen a proli. Új választás hive vagyok, most kb. 90% lenne a Fidesz szavazó. :)
Nagyon várom már a mai tüntetést, ahogy a gárdisták laposra verik a buzikat, és a végén a tekesek meg begyűjtik a gárdistákat. Remélem élőben közvetíti a hír tv.
Pontosan ez a közmédia szintje is. És az a gond, hogy nem a közt szolgálja, hanem kizárólag a teljesen elvakult Fidesz hívőket, miközben MINDENKI fizeti.
Megmondom: IP cím alapján kimennek az olyanokhoz, mint pl. te, és elég gyorsan enyém lesz a ház és/vagy a pénz, szóval gyorsan lépj ki és dobd a nicked:)
hamar autentikus aktorok tenykednek itt is - koztuk Te is - , gondoltam megkerdezem: Az apanazst azt hogy szokta rendezni a kozpont az iranyotokba? Sima banki atutalas? vagy Civil Szervezeteken keresztul bonyolitjatok? vagy szemelyesen zsebbe, hogy ne legyen nyoma? vagy neten van az egesz ilyen fintech-es hokuszpokuszos megoldassal? vagy van valami meg ennel is ugyesebb praktika?
Erről beszéltem lent. Egyszerűen NEM ISMERIK A HATÁROKAT. Lehet részrehajlónak lenni, mert lehet egy iránnyal azonosulni és ezért tudat alatt, de még akár kicsit tudatosan is valamelyik irányba húzni. Semmi baj nem lenne ezzel, a fejlett országokban is van ilyen, meg olyan politikai irányultságú sajtótermék. De az alapigazságok, alapértékek azonosak. Nálunk a jobb oldal NEM ISMER SEMMILYEN HATÁRT. Amit ezek művelnek a médiában, az valami egészen elképesztő. A komcsi idők agymosás szintje. . "Az egy origo tényleg a kreténség mértékegysége" .http://comment.blog.hu/ . A szomorú az egészben, hogy piaci alapon ezek a sajtótermékek napok alatt BEBUKNÁNAK úgy, ahogy vannak. De Orbánék az állami propagandával olyan szinten tömik fizetett hirdetésekkel őket, hogy ezzel piaci alapon versenyezni nem lehet...
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül