Persze, hogy nem kerül a Fideszhez, arányosan minden bejutotté nő... . Gamdoro tegnap azt is írta, hogy romlik egy párt bejutási esélye, ha egyéniben visszalép. Szóval én a helyedben a választásokkal kapcsolatos kijelentéseit óvatosan kezelném...
“Úgy, hogy a határon túliak számára elintézték a lehető legkönnyebb szavazást, a többire szartak nagy ívben.” . Persze, mert a határontúliaknál 90% Fidesz puszta érzelrmből és más ...val verve a csalánt persze.
Ezt se értem. A listán is elveszik a szavazatuk nem a fideszhez kerül. De javíts kki ha rosszul tudom. Ha 500-at kap fidesz 410-et jobbik és 90-et az MSZP akkor a 90 kiesik és a 910-et hasonlítsák össze. Szóval 50 helyett 55 lesz a Fidesznek és 41 helyett 45 a jobbiknak. De ehhez 50%-os nyerő kell nekik listán ami azért álom kategória.
Nem erősíti a Fideszt. Elveszik egyszerűen. mondjuk ha 9% menne az MSZP-re és annyi esne ki a teljesből akkor igen a fidesz aránya kicsit megnőne. De az is 2-3 mandátumról döntene a Fidesz esetében. Az meg tökk mindegy hogy 58 vagy 605-uk van a parlamentben. "Azon jelöltek, akik függetlenként indultak, vagy egy olyan párt jelölte őket, amely nem állított országos listát, vagy állított, de nem érte el a parlamenti küszöböt, azoknak a szavazatai nem tudnak töredékszavazatként hasznosulni. Így ha egy ilyen jelölt győz, akkor a győzelemhez már nem szükséges, „felesleges” szavazatok elvesznek, míg ha veszít, akkor az összes rá adott szavazat elveszik."
gazdasági ügyintézőnek vették fel... olyan minden követségen kell... (pénzügyi adminisztráció + épületkarbantartás) bármikor tudok neked olyan álláshirdetést mellékelni, ahol egy felsőfokú nyelvvizsgával keresnek jelölteket erre a munkára...
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül