Topiknyitó: -pny 2018. 02. 08. 13:39

NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül  

Itt lehet folytatni a bezárt topicot.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
pitcairn2 2018. 04. 08. 13:11
Előzmény: #6857  _Bekre_Pal_
eddig egész jól bejön a hipotézisem:)
thibi99 2018. 04. 08. 13:06
Törölt hozzászólás
Bumbika 2018. 04. 08. 13:06
Előzmény: #6851  Peterbond
A másik amit nehéz felfognia sokaknak, hogy egy párt sem fog az egyénnek jó életet teremteni, maximum a jó élet lehetőségének keretit teremtheti meg, vagy a boldogulás irányát határozhatja meg.
Az egyén boldogulása nem pártfüggő, hanem rátermettség, alkalmazkodóképesség és tudás kérdése.
_Bekre_Pal_
_Bekre_Pal_ 2018. 04. 08. 13:00
Előzmény: törölt hozzászólás
Mert lopnak.
gambadoro 2018. 04. 08. 12:57
Előzmény: #6853  peter_s
hadházy fideszes ügynökökről beszélt:)
nem tudom
ha lenne esélye a momentumnak rájuk szavaznék - de nincs, persze lehet, h tévedek
gambadoro 2018. 04. 08. 12:57
Előzmény: #6853  peter_s
hadházy fideszes ügynökökről beszélt:)
nem tudom
ha lenne esélye a momentumnak rájuk szavaznék - de nincs, persze lehet, h tévedek
settevoltesette 2018. 04. 08. 12:57
Törölt hozzászólás
peter_s 2018. 04. 08. 12:55
Előzmény: #6849  gambadoro
Nem írtam sehol, hogy az LMP-re szavazok vagy szavaztam :-)
Elolvastam a cikket, értem az álláspontodat, vajon Vona is tisztában van ezzel, amikor potenciális koalíciós partnerként tekint az LMP-re? Egyébként bármit is csinálok, engem már mindenki elkönyvelt Fidesz szavazónak :-) 
...
Ha otthon maradok vagy kis pártra szavazok, akkor Vonáék szerint a Fideszre szavazok, ha a Jobbikra szavazok, akkor Kunhalmi és Karácsony szerint a Fideszre szavazok, ha a Fideszre szavazok akkor meg egyértelmű.Tehát mindenképpen a Fideszre szavazok, úgy néz ki, mások jól eldöntötték helyettem. Ez ám a demokrácia :-)))
Peterbond 2018. 04. 08. 12:54
Előzmény: törölt hozzászólás
Szoval van 3 millio magyar itt. Akkor a tobbi mi? Te nagyon magyar nagyon hazafi nagyon jobboldali.
Peterbond 2018. 04. 08. 12:52
Előzmény: #6820  Törölt felhasználó
Hiszem hogy nagyobb hazafi vagyok mint a meldongeto Fideszesek fele. En az orszagomert aggodok es nem egy part vagy egy szemelyert.
En nem keverem ossze a hazamat a kormanyommal es mindigis az orszagomat es a nepet szerettem sose a vezetojet vagy a partot. Ezt nagyon sok Fideszes keveri es ezert nem birjak felfogni hogy valaki hogy lehet jobboldali hazafi ugy hogy nem a Fideszre szavaz.
Soros nekem senkim. Semennyire nem rajongok erte ellenben veled aki Orbanra mint istenre nez es amit o mond az szentiras. Az hogy szerinted aki nincs a fidesszel az Sorossal es a haza ellen van az a te beidegzodesed es nem tudok mit kezdeni vele csak elfogadni ilyennek amilyen vagy.
De az en hazaszeretetemet ne kerdojelezze meg senki aki meg csak nem is ismer.
settevoltesette 2018. 04. 08. 12:51
Törölt hozzászólás
gambadoro 2018. 04. 08. 12:47
Előzmény: #6848  peter_s
tudom, nincs több mondanivalód, de ezt azért ízelgesd: Ungár Péter aktív részese, döntéshozója és haszonélvezője, az üzleti döntéseik eredményeit tekintve tettestársa a családi üzletben véghezvitt büntetőjogi kérdéseket felvető lépéseknek. Nem hiszem, hogy ilyen pártra kellene szavazni, vélelmezem, hogy hadházy és széll is ismeri a tényeket - nemde? Vagy, akkor nyugodtan lehet a fideszre is.
peter_s 2018. 04. 08. 12:43
Előzmény: #6844  gambadoro
Kösz, hogy bemásoltad.
HPeter76
HPeter76 2018. 04. 08. 12:41
Nevezzem különpártnak az Ellenzéket már Választások előtt Együttműködést kellett volna kötni, nem utólsó percig várni ezt,hogy ajándékozom meg(visszalépek) na meg melyik a legjobb ajánlat.. erre szavaz--
Törölt felhasználó 2018. 04. 08. 12:41
Törölt hozzászólás
peter_s 2018. 04. 08. 12:40
Előzmény: #6839  peter_s
Ha úgy tetszik, NEM ZAVAR több okból sem. Egyrészt nem vagyok LMP-s, jóllehet az ő programjuk tetszik nekem a legjobban, másrészt ő is egy ember a pártban és ezért nekem nem az a végkövetkeztetés, hogy ha UP nem tisztességes, akkor a többi tag sem az. Nincs több mondanivalóm ezzel kapcsolatban.
gambadoro 2018. 04. 08. 12:40
Előzmény: #6842  gambadoro
Ungár Péter családi háttere nem most, a Momentum párt kampánytáborában lezajlott botránya óta ismert csak. Nem azért jött most elő újra, mert a hiéna közvélemény szeretne még egyet rúgni a megtévedt báránykába.A 2006-ban elhunyt ingatlanmogul Ungár András sokmilliárdos, aktívan működő üzleti vagyont hagyott örökül feleségére, Schmidt Máriára, a Terror Háza igazgatónőjére, a NER (de rég volt, a Nemzeti Együttműködés Rendszere) és Orbán Viktor tanácsadó kormánybiztosára valamint gyermekeire, Annára és Péterre. Ungár Péter 2009-ben nagykorúvá válva teljes jogú és aktív kezelője üzletrészének, az utóbbi években igazoltan főrészvényesként szavazó, döntéseket hozó vezetőtársa a családi cégeknek.Ungár Péter az LMP-ben feltűnésekor már megütközést és jogos kételyeket vetett fel többekben, hogy miként lehet valaki ellenzéki párt tagja, miként nevezheti magát a rendszer ellenzékének, ha sokmilliárdos bevétele származik abból, hogy a családi üzlet az Orbán-rezsim alkotmányellenes és büntetőjogilag elítélhető lépéseiből profitál?Nem, itt és most Ungár Péter ügyében sem érdekel, ki mindenki üzletel és milyen léptékben ellenzékiként a rendszerből profitálva. Minden egyes ügyben helye van a kritikának. Az egyik ügy nem gyengíti, csak erősíti és igazolja a másikat. Ügyekről nem lehet összemosva, a másik esettel azt relativizálva beszélni. Ungárék üzlete pedig messze túlmutat a „mutyi” szóval deklarált szervezett lopások volumenén, ők komplett pénzintézeti vagyonokat kebeleznek be.Másodlagos az ügyben, hogy Ungár Péter saját magában és nyilvánosan miként helyezkedik szembe anyja, Schmidt Mária nézeteivel, amelynek palettája elég széles: a holokauszt 1944. október 15-e, a nyilas-uralom előtti időszak intézményes elhallgatása a Terror Házában, a holokauszt „esetlegessége és másodlagos szerepe” a II. világháborúban, a társadalom felosztása a „mi és ti” táborokra, hogy csak a legismertebb Schmidt-szlogenekből szemezgessek.Ungár Péter a közvéleményre tartozó viszonya az anyjához nem merül ki világnézeti kérdésekben, már amennyire a holokauszt relativizálása világnézetnek, nem pedig egy magát történésznek nevezőtől egy végtelenül buta, önsorsrontó, a szakmából magát sok éve kiíró magatartásnak minősíthető.Ungár Péter aktív részese, döntéshozója és haszonélvezője, az üzleti döntéseik eredményeit tekintve tettestársa a családi üzletben véghezvitt büntetőjogi kérdéseket felvető lépéseknek. Cikksorozatok foglalkoznak a Schmidt-Ungár üzletcsoport működésével, többek között a magánnyugdíjpénztári vagyon alkotmányellenes, uniós jogellenes és alapjogi ellenes kormányzati lenyúlásából származó pakett családi cégük által történt felvásárlásával. Üzleti kultúrájukról árulkodik az a módszer, amikor a tisztességes üzleti magatartás gazdasági jogban megfogalmazott kategóriájából kilépve fosztják meg üzlettársaikat részvényeiktől.
settevoltesette 2018. 04. 08. 12:38
Törölt hozzászólás
gambadoro 2018. 04. 08. 12:37
Előzmény: #6839  peter_s
engem befolyásol ungár személye, akit az LMP vezetőségébe raktak
zavar egy olyan ember, akinek az szdsz alatt az apja a nullából milliárdos lett mert ingatlanokat mutyizott, utána az anyja milliárdokat kapott a fidesztől
nem látom be, hogy egy ilyen ember mit keres egy állítólag korrupcióellenes pártban
illetve dehogynem tudom
hiszen nyilvánvaló
nálam az LMP ezért szerepelt le, nulla a hitelességük egy ilyen vezetőségi taggal
gambadoro 2018. 04. 08. 12:35
Előzmény: #6836  bullorbear
ezért veszélyes a falu
egyébként, ha majd krach lesz esetleg, onnan fogják megbuktatni ugyanazok, akik most szajkózzák a hülyeségeit a 110 éves vezetőnek
ez benne a szép

Topik gazda

-pny
-pny
3 4 2

aktív fórumozók

friss hírek További hírek