Nem is vártam tőled mást Gyurcsány szerint ha az ellenzék nyer, meg kell ismételni a választást Káosz, válság, elhúzódó tárgyalások és új választás jönne egy ellenzéki győzelem után – erről beszélt Gyurcsány Ferenc egy rádióinterjúban. A DK elnöke szerint ez nem lenne a probléma, hiszen más országok is kibírták már stabil kormány nélkül – hangzott el az M1 Híradójában.
mondjuk ha disznófejek lennének végig a határzáron..az tuti elrettentene elég sok migráns embert :D apropó...láttátok Trump amikor volt a MExikói határzáron ? megénzni a fal prototípusait ? :D na az FAL....a berlini fal a kutyafasza volt ehhez képest :-)
Óhh hát mért érdekelné Őtt ahol áll baloldali Blokk ezek egytől egyig Kvótapártiak/MIGRÁNSPÁRTIAK.. Érdekli is őt húst nem eszki a Migráns, no meg nem iszik alkoholt..
Azok akiket oltalom alá vettünk és befogadtunk ideiglenesen , azok haza
lesznek küldve a háború után, én ezt állítottam a kormány is ezt
állítja, mi olyan nehéz ezen amit te nem tudsz felfogni ? ellenben a kormány kijenetéseiben nem bízol...persze mindenki maga dönti el hogy mit hisz el..
Akkor ez mi a fene tegnap RTL Ballónál Szél B. kérdezték SZJA 1 millóig 12%-ék (hamar megkeressük) Ezt leadóztam már egyból 24%-ék alá fogok esni!! kérlek nagyon kassu ez is, ilyen adóigéretek.. Sávos adózást meg feletsd el!!! Na ezt teszitek ki a céltábrála.. Na meg azt,hogy a MIGRÁNSOK JÖHETNEK SZABADON!!
Orbán sonkafőzős videója azért is volt még üzenet, mert mi megesszük a disznóhúst, a migránsok meg nem..Üzenet volt nekik hogy nem kell idejönni :-) egyébként jó kis videó volt..
Ebben, hol állítom, hogy maradnak, hol állítom, hogy ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT KAPNAK??? SEHOL..Várom a bocsánatkérésedet a hazugságodért. Ha korrekt vagy, megteszed, ha nem, magadról állítod ki a szegénységi bizonyítványt.
Orbánod meg hatalmas sonkát főz Húsvétra a családnak. Mutatja az országnak, hogy ő mekkora szultán az ő országában. Mert ez az ország az övé. Ne tévedj, a cukid is az övé szerinte... Szóval dumálsz meggondolatlanul, sokszor azt se tudod mit beszélsz, csak rizsázol. Olyan vazsmegyei szintre süllyedsz lassacskán...
Folyt.: "- Emberből vagyok én is, mit tagadjam. Ráadásul a
politikusok zöme hajlamos elfelejteni, hogy mit sem ér a sok okosság, ha
az emberek nem vesznek bennünket a vállukra. E nélkül nem lehetünk
sikeresek, mit sem ér az egész. Ők emelnek maguk fölé, ha jól csináljuk a
dolgunkat, és ők tesznek le, ha nem…" - Na ez lesz vasárnap Virág elvtárs!
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül