off
appoca vagy valaki tudna segíteni? hogy is van ez az opsztalék eho. ha nem érem el az évi 450ezer ehot, akkor kell fizetnem a bruttó osztalék után 14%-ot?
már megint bezzegelsz mint egy gyerek, képes vagy arra az egyszerű kérdésre válaszolni, miért, legyen akkor úgy fogalmazva hülyeség, marhaság más véleménye, ami nem egyezik a te egyszereplős svindlis gondolatoddal?
Neked nem való a tőzsde! Ezt add el és keress egy másik befektetési eszközt!Betét, államkötvény, diszkont kincstárjegy, esetleg bef.jegy, de ne üzletkötőtől kérj segítséget!
nem mindegy ,hogy Te a pénzedet a törvényi keretek betartásában viszed a tőzsdére vagy eleve azzal a céllal ,hogy az egész egy nagy csalás és most mindenkit kicsinálok mert erőfölényben vagyok.
pl: Soros alapot is megbüntették az Otp árf. alakítása miatt
Kitartás,csak fel indul már végre!Az asszony elment dolgozni (hogy tudjak tőzsdézni!)Azt mondta ha mersz még egyszer tel.rv.t venni kiugrom az ablakon!Még jó nem engem fenyeget!Az a baj csak nincs életbiztosítása,amire kedvezményezett lennék!Már meg lenne a rv.!
a svindli alatt azt értem ,hogy itt nincs nyomokban sem szabad(szabályozott) piac - ahol az árfolyamok nyilvánvaló manipulálását tiltja a törvény -tehát két malomban örlünk.
ilyenkor iszonyatósan elhitetik velünk ,hogy ez már sose megy fel.
teljesen indok nélkül viszik csak viszik lefelé amikor napok(hetek) óta minden erősödik.
ezt már többször csinálta
Miért, mire vártál amikor a tőzsdére vitted a pénzedet?!Azt hitted, az angolkisasszonyok báljára váltottál jegyet?!A tőzsde mindig is az átb@szásról szólt,és mindig is arról fog szólni.
Te az alapokkal nem vagy tisztában.
először is a Ti szokásotok ,hogy másokat idiótának,bolondnak,korlátozottnak nevezzetek.
amire pedig azt írom ,hogy marhaság az nem a személyt minősíti.
ami itt folyik az színtiszta svindli.
ezt nem kell elemezni.
ez a papír bmikor lehet 400 de 200 is,függetlenül mindentől,csak EGYTŐL NEM AZ EGYSZEREPLŐTŐL aki ura ennek az állapotnak.
Mtelekom