nyugi! én sem aggódtam a MOL miatt, jövőre már szerintem 4-5k között lehet vele kereskedni vele. Csak odaszúrtam egyet azoknak akiknek oda kellett, mert néha átnéznek az opus topikban megmondani a frankót. ;)
MarikaNénje, tök igaza van, ideje befejezni. Van valami ellenállhatatlanul szórakoztató bábuska tombolásában, de nem basztatom tovább, úgyis mennem kell :)
helyes, én léptem is. :) az ügyesebbek kiszórták a MOL-t (nekem maradt, mert én nem vagyok az..), megy vissza 3082-ig rést tölteni, közben meg indul a zopusz! :)
a néninek megint mennyi butaságot tetszett összehordani egy nyúlfarknyiban. először is a nénit túlságosan is érdeklem, ezzel nincs is mit kezdeni. viszont a néni téved, ha ettől barátjának képzel. füllenteni viszont nem szép dolog. aztán értem ám, hogy a néni levegőnek nézésről beszél, de a levegő egy összetett gáz, amiben tessék megkapaszkodni, az o2 csak egy kisebb rész. hoppá, a néni lehet, arra gondolt, hogy olyan vagyok neki, mint a zokszigén, nem bír nélkülem létezni. ne tessék már ilyen zavarosnak lenni mindig
távol álljon tőlem, néném egy üdítő színfolt, dehogy bántanám. Tetszik tudni, van itt egy szovjet bábuska, aki valójában bácsi, na az befingta rendesen a topicot trollszaggal, rá értettem.
én azért bíztam benn valahol, ezért is vettem bele záróban :) Ha netán esne tovább, bővítek, ebből még soha nem volt gond ;) MOL nagy kedvenc nálam, csak nem kell napi szinten agyalni rajta, előbb-utóbb eléri a célárat és meg fog fialni :D
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.