Áruld már el nekem, milyen gazdasági logika van az "1-2 évente a legszarabb részvény is fordul" elv mögött? Mert ugye a múltból kiindulni nem túl szakmai... :-)
Valaki(k) lepattintott(ak) 4%-os részvénypakkot... 11800 forintos átlagárat megjelölve. Nem lehet hogy tudtak valamit?
Nem azt mondom, hogy nem lesz trendforduló, de ahhoz előbb egy-két kockázatos elemet le kéne zárni a MOL kapcsán. (Pl. INA és Kurdisztán)
Akkor ülhetünk egy darabig ezen papírokon, mire nyereségesre fordul. Majd szólunk a vikinek szóljon ,ha már nyereséges lesz ,hisz, ő jó időben ,jó áron nagyon tud bevásárolni
má bocsi de pont masszív emelkedést jelez előre a 10 éves grafikon... 1-2 évente a legszarabb részvény is fordul, kivéve persze a matávot, ami elképesztően irreális áron forgott... de az más eset.
valamikor ezen garfi szerint legalább fél-1 éves emelkedő trendnek kellene jönni...
Mondjuk ha a fenti előrejelzés bejön, akkor jobban járunk ha most veszünk dolláros részvényeket, és itt hagyjuk a BÉT-et. (Én már meg is tettem mondjuk. :-D)
"Surgutnyeftegassal való összehasonlításban írta valaki, hogyha ugyanolyan P/BV-n állna a MOL, akkor 6400Ft lenne részvényenként ;)
6400 ? az egész sok :-) és ebből mennyi lenne a fél INA ? a tvk meg gondolom, csak nyűg :-D
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.