nekem most csak az a bajom, hogy mire ezt a globális hoppárét kihevernénk, addigra jönnek a mi nagy népi hajrás hülyéink, és ismét bekavarnak nekünk.... :((((
ma isz mókász kisz napunk volt... holnaptól jómunkásember leszek, és igyekszek végre valami tisztességes úton pozitívba állítani a cash flowmat (magyarán nem várok arra, hogy Mollyka ismét elérje az üveghegyeket).
Bár szerintem nem lesz túl nagy ez a potty, hamar kiheverjük.:D
94.86%-ra növelte a MOL a TVK részesedést - 5,000 Ft alatti áron
2007.02.28 19:02
Újabb TVK pakettet vásárolt a MOL a mai napon, melynek következtében részesedése 94.86%-ra emelkedett a vegyipari cégben. A MOL bejelentése szerint a 2007. február 27-én és 28-án vásárolt összesen 42.25%-os TVK részvénycsomag megszerzésére fordított összeg kevesebb, mint 200 millió euró volt.
Amennyiben ezen összeggel számolunk, úgy a MOL 4,970 Ft-ért vásárolta meg a papírokat, mely 2.9-es 2007-es EV/EBITDA szintet jelent. (A társaságot követő két elemző által prognosztizált EBITDA várakozásokat, valamint 10 mrd Ft-os 2007 végi nettó hitelállományt feltételezve.)
EZ MIT JELENT MOLLY ÁRFOLYAMÁBAN? SZÁMÍTANI FOG EGYÁLTALÁN?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.