Lippi, most lebuktam :DDDDDDD , Valóban, igazad van!!!! Ráadásul tényleg most a legveszélyesebb: idáig legtöbbször csak buktam - összesen 50 ezer ft-ot a "játszó-,tanulópénzem" -ből (200.000): OTP,Mtelekom,MOL, de péntek óta "elkaptam" a Mollyt- daytrades "hullámlovaglás"-, s ha keveset is, de visszaszedtem belőle. 3 nap egymás után pozitívan változott a számlám!!! Mondjuk tegnap, a 4. napon is csak a kötési díjat buktam :-( De kezdem megtalálni a beszálló pontokat... talán... :-))))
wifi + laptop...:) ezt ajánlom én is így csinálom...:) én azt mondom ne kereskedj ennyit...itt mindenki túl kereskedi magát...egésznap nézed és igazából mit csinálsz vele? semmit. nézed... nyugodtan elmehetsz 10-11 kor a géptől... raksz be stopot és annyi...3kor meg visszajösz és fél 5ig itt vagy... felfujsz egy medencét megtöltöd és fekszel benne...:)
u.i.: ha valaki egyszer már megtapasztalta a tőzsdén való pénz szerzést, nyerést, az már nagyon nehezen tud szabadulni tőle, pláne, ha napi szinten követi az eseményeket...legalábbis z emberek 99%-nál ez így van
"..mert én biztos, hogy inkább a jó időt élvezem, mint hogy itt poshadjak a monitor előtt"
...máááár kééésőőőőhhh....te is elkaptad a T1SP1 vírust.....szenvedélyedddddddéééé vhhhááááállhhhhttthhhhhh, mert ééérzed az ííízééééééétttthhhhh :DDDDDDDDDDDDDDD
Sokat agyaltam rajta, de úgy vagyok vele, h 10-en visszaszállhatok akkor inkább eldobom most és u.abból többet veszek vissza (és persze hogy EZT akarom-e visszavenni, és nem mondjuk otp.-t). Persze kérdéses h lesz-e 10. Nem akarok károgni, de a mai hirek alapján továbbra is lefelé várom. Még ha vmelyik "szakértő" mást is mond.
"A MOL Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató szerint semmilyen körülmények között sem kezd együttműködésbe az orosz Surgutneftegazzal, még ha ezért fel is kell áldoznia az ellenőrzést a ZMB olajlelőhely felett, amelynek kitermelési engedélyét az ásványkincsekkel foglalkozó Rosznyedr állami ügynökség vissza kívánja vonni - írja egy orosz lap az MTI beszámolója szerint. "
Ha ez részben is de igaz, akkor itt nem fog fű teremni. De meg lehet győzni, tessék, tessék.. :))
Köszi a választ McLain :-)
Hát ez nem is felrántás volt szerintem, hanem gyilkosság!!!! :-))) 1 mp alatt 100 ft-ot változott az árfolyam (195-295) azt hittem, mentem infarktust kapok!!!!!! Néztem a monitort, s arra is gondoltam, hogy már káprázik a szemem, mert egész nap azt néztem, s talán nem is igaz :-)))) Végül 200-on zártam, pont ott, ahol kezdtem: ma a brókerek kerestek rajtam :-(((((
Jópár napja a Telekommal ugyanezt eljátszották: zárás előtt 5 perccel hirtelen egy baromi nagy pakkot betettek: egész nap szüttyögött, de zárás előtt "ébredése" volt valakinek.:-(((( Ott pofára is estem rendesen :-((((
A többiektől meg elnézést az elütésekért- csak később vettem észre, hogy 2 hibát is vétettem: csorgot természetesen csorgott, s még valahol a végén lemaradt egy betű...
Nem tudom, ki mondta itt a topikban, de nagyon igaza volt: ha ez így megy tovább, a brókereknek nem lesz munkájuk, mert én biztos, hogy inkább a jó időt élvezem, mint hogy itt poshadjak a monitor előtt, s másoknak keressem a pénzt...
Meg elemzek kicsit h mibe lenne érdemes. Azt tisztán látom, hogy hosszútávra most nem rendezkedek be. Lehet, h visszaszállok a molba, ha lejjebb megy, mondjuk 10k.-ig, esetleg még alatta. Van egy portfólió elkézelésem azt szeretném megjátszani de csak nyár után az esés után. Utána meg nem akarok napi szinten foglalkozni a tőzsdével, túl sok időm megy el vele.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.