sorry az offtopikért. Ne viccelj! Nem hiszem el, hogy meglep. Jó páran vannak akik Putyinnak, Orbánnak, Trumpnak hisznek inkább, mint a saját szemüknek. Ezt a bohócot nem olvastad? link a következőben megy
ne foglalkozz vele, semmit nem jelent....anonim módon nyomkodni ,megteheti.....a fejlemények nem rajtunk múlnak akkor sem, ha csak egy dolog érdekli: a MOL ára emelkedjen vagy csökkenjen...... az átlátható , reális tájékoztatásra ebben a fórumban nincs érdemi igény......tisztelet a kivételeknek.....
A NATO-tag Lettország miniszterelnöke és az amerikai hírszerzést ismerő források szerint orosz csapatok vonultak be Ukrajna vitatott keleti régiójába, amelyet Oroszország „függetlennek” ismert el.
Teszteli a reakciókat, megnézi melyik bejelentésre, akcióra mit lép Ukrajna és a nemzetközi közösség. Ideje van, az olajár emelkedik, addig a szilovikik londoni lakásait is át lehet adni strómanok kezére.
Azon gondolkodom, mennyire elvetemülten rövidlátónak kell lenni ahhoz, hogy mínuszoljon valaki olyan híreket, amiket műholdfelvételek, videók és titkosszolgálati jelentések támasztanak alá legalább 3 forrásból, és egyedül a híresen igazmondó Putyin tagadja...
Én is ott olvastam. Nekem az nem kerek, hogy őseggfejsége bejelenti, hogy Donyeck és Luhanszk határainak az elszakadás előtti határokat tekinti. Na már most ezek a határok most nagyon nem ott vannak és csak harc árán lehet megszerezniük azokat a területeket. Na de ezt nem jelentem be előre. Viszont ekkora katonai erőt odamozgatni és a végén úgy elmmeni, hogy nem csináltak semmit.
Napon belül 800 pont le a BUX ban. Lövés nem dördült és nem mentek még be a jelenlegi ukrán területkre. "Azt a felvételt fake-nek tekintik..... Ki mondta neked?
Nem találom nyomát, hogy mi lehet, de az biztos, hogy az olaj kilőtt, az indexeket meg lerántották, mondjuk amerikai kereskedési időben ezt alapból is néha megteszik. Forintunk is rendületlenül megy 360 felé
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.