MOL NAPOS. Egy meretesebb korrekcio elso hullamanak nezem ezt a mai esest. Ha ez egy wave(IV), ahogy ide illik ez a korrekcio, akkor fibo 38 szintig, 2611, addig nincs technikai kar. AMugy vilagszerte elkezdtek korrigalni az olajosok. Semmi meglepo vagy szokatlan. Akkor igy nezne ki a chart . http://keptarhely.eu/view.php?file=20211028v01x2tmm1.jpeg
Egy kis történelem: Egy évvel ezelőtt 1.538-on zárt a MOL, majd 29-én jött a mélypont 1.514-el. Novemberben pedig 1.527-ről indulva 11-én már elérte az 1.896-ot, majd hónap végén már 2.000 felett zárt. Ha nem is hasonló emelkedés, de egy 10% most is jól jönne novemberben. Azzal Mikulás is pipa lenne.
A számokat megnéztem, nem tűnnek túl szépnek. Így most 5%-ot esik a Shell, ezzel lenullázva az elmúlt két hét emelkedését. A MOL-nak még semmi nem jött ki, 2,3%-os csökkenésben van, lenullázva az elmúlt 3 hét növekedését. Az ÖMV riportja alapján (Q3/21 Trading Update
October 8, 2021) holnap sokkal jobbat várok az ÖMV-től, mint amilyen a Shell Q3 lett.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.