Már ne mazért, de ez csak egy grafikon, két randomra behuzott vonallal. Ha te ez alapján tradelsz, akkor ennyi erővel itt a piros hol a pirost is játszhatnál...
Azt nem hiszem, de itthon van ETF BUX, vagy azóta már nincs? De van dax long/short, még áttétellel is, és nem ütődik ki, mint a fos turbó certi, olajra is dettó..
Bocs a sarkíttott véleményért, de turbó certikkel csak a hülyék játszanak, ott a sok sima long/short etf a xetrán, én nem is tudom, mire fel sózzák rá ezeket a pénznyelő xarokat a kisbüfikre, hacsak nem szimpla rosszindulatú nyerészkedésből.
Szerintem is beárazott, múlt héten írtak a szektor 20-éves minimumán van az árazás tekintetében. 2570-ft-nál van Erste tl-certi kiütése,nem-e erre játszanak,csak egy leszúrás erejéig?
Ezt még Uco is kiszámolja, ha akarja. :D De súgok egy kicsit, 819 424 824 db részvény van bevezetve. Amúgy meg nem hiszem, hogy sok értelme lenne múltbéli profit eredményekkel és aktuális árfolyammal számolni, ez az aktuális értékeltséget mutathatja, ennél szerintem az előremutatónak több értelme van, bár az meg csak jóslást tartalmaz a várható profitról. Az éves EBITDA cél 2,4 milliárd dollár volt a q3-ban, majd meglátjuk q4-ben hogyan teljesült. febr. 21. Szóval mindenki számolgathat magának P/E mutatókat, ízlés szerinti adózott nyereséget helyettesítve a képletbe. ;)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.