Jó lett amerikai inflációs adat! Pluszban nyithat Amerika. Összes európai indesz felugrott mintha vonalzó mellett húzták volna. Hátha ragad részvényekre is a jó befektetői hangulatból!:)
Egy pár eladó rájátazott erre a leszorító trendvonalra és visszapattant megint.De harmadikra már szerintem nem lesz sikeres nekik a próbálkozás és feladják. Ez nem egy erős ellenállás!
Kisebb pakkokkal lehet próbálkozni napizással, de nem biztos, hogy megéri. Persze az is számít, kinek milyen a kötésdíja. Én továbbra is tartom, mert nekem egyrészt sok van (--> nem olyan egyszerű és nem is éri meg 20-30 forintokért ki be ugrálni), másrészt sokkal magasabbra várom. Alacsonyabb kockázatúnak tartom mint az OTP-t (a Richtert én nem érzem). Ráadásul csak most rugaszkodott el az emelkedő csatornája aljáról, szóval szuper potenciál van benne és nincs tele ellenállásokkal fölfelé, úgy mint pl. az OTP. Hozzáteszem, egyáltalán nem biztos, hogy szelvényvágás után 3000 alatt lehet majd venni, de persze 1 héttel előtte ezt nehéz megjósolni. A szelvényvágás egy előre tervezhető korrekciót jelent számomra (nem kell rajta különösebben agyalni, hogy mikor kezdődik, és mekkora lesz). Egyébként nem törvényszerű, hogy másból kimaradsz, ha longot tartasz. Én pl. befhitelre OTP-vel napiztam 11.540-11.860-ig. Tegnap sajnos nem voltam gépnél, ma pedig nem nyitottam ott pozit a sok ellenállás miatt, de nem bánkódom, ez talált pénz. A MOL várható emelkedése bőségesen kárpótol. Ja igen. Amennyiben váratlan kedvezőtlen piaci fordulat következne, nagyon valószínű, hogy a többi papír árfolyama is esne, hiszen mindegyiket szépen felrángatták. A MOL-nál ebben az esetben is ott az osztalék ejtőernyőnek. De amúgy nyugodtan adja, aki akarja, úgyis megveszik. Nekünk pedig jobb, ha nem a billegőkkel, hanem az új beszálókkal megyünk tovább :-)
MOL tulajok normálisan