Létezik az, hogy ma nem döntöttek az osztalékjavaslatról az ig. gyűlésen? Annyi minden változhat a következő pár napban, hogy ennyire ki kell centizni? Nekem ez most nagyon nem tetszik.
felírom én ezeket az árfolyamokat és visszanézzük mit hozna az alapod 1év alatt (havi gyakorisággal frissítve) MOL 2530 LONG OTP 10300 SHORT kíváncsian várom a kifutást
mondom ezt úgy, hogy régóta várok egy jó MOL beszállóra, ha kimaradok is kívánom hogy hasítson rakétaként, mert minden egyes blue szárnyalás, idővel viszi a többit is
" Ha long.short hedgefund lennek, azonnal (MOL long OTP short) poziciora allnek." ...azt a betyár mindenit, lenne olyan hosszú életed, mint annó szegény Nyilasinak, pedig anno aki követte a munkásságát nagy üdvöskéje volt a tőzsdei spekulációnak Alapoldal - bamosz.hu ...aztán becsődölt
kijott a kozgyulesi meghivo!https://bet.hu/newkibdata/128861163/MOL_AGM_announcement_20230323_hun.pdf jonni kell az osztijavaslatnak is hamarosan
Törölt felhasználó2023. 03. 23. 15:48
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2023. 03. 23. 14:54
Előzmény:
törölt hozzászólás
Korábban írtál arról, hogy kevés a kereseted, emlékeztem rá. Járom az országot szinte teljes széltében, én nem érzékelem a Mol kúthálózat fejletlenségét. Kaposvárt írtál igaz? Csodálkozom, hogy megye székhelyen ennyire rosszak a körülmények. Mol részvényt szeretnél venni írtad. Ennyire negatív a véleményed miért is???
MOL tulajok normálisan