Ide várjuk mi fiatal tőzsdések a sokat látott és tapasztalt kereskedők történeteit azokból az időkből, amikor mi még a csattogós lepkét húztuk a homokozóban. :))
Remélem jó kis sztorizós téma lesz. :)
abban az időben két lakást jelentett két kétszobás lakást az volt az érdekes, hogy az otp és a richter pár hónap alatt talpraállt, de a mol aztán évekig 4000-5000 közt maradt az otp például 900 forintról ugrott egy hatalmasat ---már nem emlékszem -- de talán2000- ig, a richter ugrotta akkor a legnagyobbat, mert 4000-től rövid idő alatt 12000-ig ment
időrend: orosz válság 4000-ért vettem richtert, /split előtti ár, tehát ma 400 lenne/ és adtam pár hónap múlva 9000-en:) de előtte konkrétan realizáltam másfél millió bukót, aztán realizáltam 8 millió hasznot:) a bukót mol-ban realizáltam
Legemlékezetesebb kereskedési nap (ha több ilyen volt, akkor napok). Biztos, hogy sok volt (az a bizonyos gőzmozdony és társai), de ami először bevillan, ha erre asszociálsz, hogy a legemlékezetesebb (bármi miatt, legnagyobb nyerő/bukó/szakadás/legszürreálisabb dolog, ami csak történhet).
Memoár topic: Történetek a BÉT hőskorából
Remélem jó kis sztorizós téma lesz. :)