Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 08:48

linda topicja  

Ezt a topicot azért indítom,mert szeretnék egy olyat,amiben kötetlenül lehetne a tőzsdéről beszélgetni,de ha vki offol,se hurrogják le.Tehát a tartalmát,olyan 80-20 % arányban gondolom.

Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.

ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 11. 29. 07:54
Előzmény: #9479  Törölt felhasználó
Ma viszont dolgozni megyek, tehát nem nagyon fogok irogatni, csak este! :(
Törölt felhasználó 2006. 11. 29. 07:54
Akkor ma is megéri majd az FHB-t shortolni?
Én rajta leszek. 1830-1840-es szinteken éri majd meg szerintem, amúgy meg nagy a kockázat! Gond akkor van, ha 1850 fölé megy!
Én azthiszem, ha nem szúr le nagyon a forint, tehát nem erősödik, akkor ma befektetek!
Tehát Pkn 1200 Euróért, Afrikai-orosz alap 600 Euró, és 8 db mol jegyzés!
Cél: 265Ft-os euró árfolyam, illetve 65 dolláros olajár!
Remélem bejön!
Cefa 2006. 11. 29. 07:53
Előzmény: #9477  Cefa
na meg mán most én keltem fel egyedül?
Cefa 2006. 11. 29. 07:10
Előzmény: #9476  Cefa
Sziasztok jó reggelt!

Bux: visszaesett a csökkenő csatornába rövid távon. A közép távú emelkedő csatorna még áll.
22650 es fibo szintről visszapttant. Emelkedésben 23080 ig mehet gyorsan. RSI neutrális MACD
Esést megerősítő értéket mutat.

Egis: kiesett 2 napja az emelkedő trendből rövid távon. Újabb csatornát épít ami esést mutat bár tegnap emelkedett
kiléphet ebből a csökkenő trendből főleg ha eléri a26810 es fibo szintet. RSI MACD semmi.

FHB: Az utolsó 3 nap gyertyái: fehér ,sírkő,esés ez nálam trendfordulós jelzés. Ja viszont figyeljünk
mert egy duplaalj van most éppen ha ezen továbbmegy és nem pattan vissza akkor mehet 1758 ig majd
1641 ig itt az ideális korrekciós szint. MACD TRENDFORDULÓS jelzésen. forgalom lecsökkent ez is
fordulót mutat RSI eladás környéki szinten. FIGYELJÜK EZT A PAPÍRT!!!!!!!!!!!!!!

Econet: nagyonnagy forgalom esés de még mindig az emelkedő csatorna tetején csücsül. 93 ig mehet bár az is lehet hogy
90 nél fordult meg és az is lehet hogy csak a full negatív nap húzta le. RSI eladáson MACD trenderősítő.

Fotex mindenféle csatornából háromszögből kiesett lefelé. Az 595 ös szint tartja egyelőre.
Holnap kiderül. Minden mozgóátlag alatt van. RSI neutrális MACD eladást mutat. Meglátjuk mi lesz.

Graphi: Kiesett az emelkedő csatornából 1962 ig mehet. RSI eladáson. MACD trendforduló azaz eladás.
Az utolsó nagy emelkedés óta nincs forgalom benne.

MOL: nem igazán akar esni. tegnap sem esett az ára. Átlagos forgalom bár kiesett az emelkedő csatornából.
Meglátjuk mi lesz. Rövid távon volt 3 csúcs egy szinten ez az ominózus22270 es szint ezt nem bírta áttörni.
azóta csak távolodik tőle. RSI semmi, MACD semmi.

Mtelekom: esés közepesnél nagyobb forgalommal. 936 os szint megfogta, utolsó 10 ből 9 gyertya fekete.
RSI semmi MAcd esést erősíti. 917 ig korrigálhat az utolsó emelkedésből számítva.

OTP: Kiesett a beszűkülésből és egyből szignifikánsan. Ha most esés jön akkor 7174 ig eshet majd 6866 ig
ott van az ideális korrekciós szint. Forgalma átlagos volt. MAcd esést mutat RSI semmit.

Rába: folytatódik az esés. a 936 os fibo szintről lepattant nagyon szépen. MACD esést mutat RSI neutrális.
Szintek 960 fel, 936 le majd 889.

Richter: Huhhúúúú Ez a papír tud ám esni de mostmár remélem jó napok jönnek főleg hogy vettem egy keveset.
Bár szerintem még egy picit eshet úgyhogy elhamarkodtam. Viszont már majdnem elérte a csatorna alját. 39500 az alja.
a papír meg lement 39800 ra na itt kellett volna venni de magasabban vettem. alámant a 0% os fibonak is.
Első körben 40740 majd 42200 az elérhető. Mostmár indulhatna. ez a papír igazán kiesi magát. Szeptember
óta 21 százalékot esett. Ez rengeteg. RSI VÉTELEN! MACD eladáson forgalom átlag feletti volt.

Synergon: 8 napja tart az 1128 as fibo szintnél az ugri-bugri. Tegnap például alatta zárt. Kis forgalom kis mozgás.
Rsi neutrális MACD vételt mutat.
Cefa 2006. 11. 29. 03:51
Előzmény: #9465  Törölt felhasználó
na most lefeküdtem 7 kor most ébredtem.
mindjárt elemezgetek is. Meg bútort is kell még szerelnem :) Persze azt csak reggel.
Törölt felhasználó 2006. 11. 29. 01:05
Előzmény: #9474  Törölt felhasználó
Ez aztán a fanatizmus :DD

Jó ,hogy vannak iylen megingathatalanul szorgalmas emberek is a topicban :)

Lindus, meg megint hogy lelépett egy kamu betegséggel, közben csak az ecoját nézegeti biztos :DDD

Törölt felhasználó 2006. 11. 29. 00:49
Előzmény: #9473  ingcapa
BUX

Napi:

Duplacsúcsot megrajzolta. „Nyakvonalat” nemes egyszerűséggel egy Gap-pel (23096-22984) törte. Július óta egy meghatározott csatornában emelkedik. Lenézhet a csatorna aljáig. 22100-22200 környéke. MACD eladáson, RSI esik. A mai forgalom átlagosnak mondható. A 22629-22660as rés támaszként szolgál, azonban ennek betöltése valószínű.

BUX0612

Napi:

Az október 4-ével kezdődő meredekebb emelkedő trendvonalat még nem törte le, mivel azonban nem egy független papírról van szó, a mozgását az index meghatározza. Napon belül megfigyelhető a pesszimista hangulat, hiszen nagyon gyakran a prompt alatt helyezkedik el az árfolyama (negatív kamattartalom). MACD eladáson, RSI esik, a forgalom pedig az átlagot meghaladó volt a mai nap folyamán.

EGIS:

Napi:

Az egyik papír – nem tuti, nem figyelem mindet – amelyik ma zölden fejezte be a kereskedést. MACD vételen, RSI emelkedik. Azonban van egy rossz hírem, ha igazam van. Az Egis egy tetejére állított félkörívet rajzolt a júniusi bukta óta. Úgy tűnt, hogy nem fejezi be ezt a formációt, mivel megtört az esés, és emelkedésnek indult a papír. Megfigyelhető azonban, hogy az árfolyam emelkedése csökkenő forgalommal történik. Amit észrevettem, - persze mint az újszülött bárány szeme, az enyém is káprázhat – de mintha egy emelkedő éket rajzolna a grafikon. Sajnos ez a korábbi trend – vagyis az esés – folytatását vetíti előre. Óvatosság szükséges.

FOTEX

Napi:

Kis kitérő: Heti szinten is beszűkült a Bollinger, az MACD eladást jelez és az emelkedőből kiesett az árfolyam.
Vissza a Napihoz: Az októbertől tartó emelkedőből valóban kiesett, viszont ha kicsit távolabbról nézzük, akkor az augusztus közepétől indított trendben még benne van. Az 592 ma záróra megfogta, azonban hosszú felső árnyék jellemzi, és az 588at is meglátogatta az árfolyam átlagtól elmaradó forgalommal. Az 586 még foghatja, azonban ha a csatornában benne akar maradni, akkor holnap ennek a szintnek mindenképpen tartania kell, viszont szebb lenne, ha az 588-587 tartaná. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a Fotex nagyon speki-papír. MACD napi szinten is eladást jelez. RSI esik.

MOL

Napi:

Egyelőre nem tudott kitörni az árfolyam, azonban szignifikáns esést itt nem láthatunk. A mai nap egy doji (OTP-hez hasonlóan a kérdés: lehet megfogják?). Megerősítés kell. MACD ha egyre kevésbé is, de tartja magát. RSI csökken. Csökkenésre utaló jelek megfigyelhetőek, azonban egyelőre az oldalazás a legvalószínűbb.

MTELEKOM

Napi:

Átlagos forgalommal esett tovább. MACD eladáson, RSI esik, 915-17ig nem sok minden van ami fogja a papírt, kivéve 934-935, de az nagyon halovány.

OTP

Napi:

Kiesett a csatornából. 7260ig visszavárom. Onnan 7K környéke. MACD eladás, RSI csökken. Doji jelleg. Lehet megfogják? Egyelőre duplacsúcsot rajzolt. Trendfordulós jel. Átlagos forgalom.

RICHTER

Napi:

Nagyon csúnya. Júliusi mélypont megvan. Eső csatornában. RSI ugyan nagyon lent, de megy az még a kép alapján. MACD eladás. Ha itt nem állunk meg, akkor megyünk bőven délnek.
Fej-váll alakzat 41400-41500as nyakvonallal. Ezt kérem, kitörtük. Jószokáshoz híven visszateszt nem kizárt, formáció alapján esés.

SYNERGON

Napi:

Tapad felfele. Háromszög alakot rajzol. MACD még vételen, RSI is gyanakvó. Óvatosan. Amíg nem törik az emelkedő trend, addig a kitörés lehetséges, de nem valószínű hogy holnap. Jelenleg konszolidálódik.

ingcapa 2006. 11. 28. 22:33
Előzmény: #9472  Törölt felhasználó
110 éves csucson van! Nem az a baj ha valaki hülye, hanem ha szorgalmas is.
Cél a 20.000?
Ne nevettessetek már!!!
Innen csak lefelé vezet az ut.
Törölt felhasználó 2006. 11. 28. 21:58
Előzmény: #9471  Törölt felhasználó
DJI 12,135.17 +13.46 (+0.11%)
Törölt felhasználó 2006. 11. 28. 19:11
Előzmény: #9470  Törölt felhasználó
INDU - azaz DOW 30

4 és fél hónapja nem látott eső napnak lehetünk tanúi, ami még nem jelent semmit, hiszen a trend él, de
nagyon fontos figyelmeztető jel lehet már most a jövőt tekintve.

Egyetlen nap nem fordít meg egy ilyen trendet, és nem is gondolom, hogy már trendfordulóról, inkább
kezdődő korrekcióról érdemes egyelőre beszélnünk.

Ami kicsit aggaszt az az, hogy ha a vezetők elkezdenek korrekciózni, majd csak akkor fog előjönni a
lemaradók gyengesége.

Ezekben az átfogó esésekben arra érdemes figyelni, hogy melyek azok a papírok, vagy szektorok amik
leginkább talpon tudtak
link
Törölt felhasználó 2006. 11. 28. 18:43
Előzmény: #9469  Törölt felhasználó
Cefa, Te is megshortoltad az Fhb?
Nem valami sokat kerestem vele, mert 1825, és 1840-nél vettem vissza. De az se baj, ha apránként szedem vissza, azt amit a múltkor buktam ezzel a papperral!
Törölt felhasználó 2006. 11. 28. 18:12
Előzmény: #9468  Törölt felhasználó
DJI 12,125.63 +3.92 (+0.03%)
Törölt felhasználó 2006. 11. 28. 17:06
Előzmény: #9457  Törölt felhasználó
havi041 jól odaszóltál Fecókának, nem mindegy ám elleni vagy ellenni!!
(én meg jót nevettem!!!)
akibaci 2006. 11. 28. 16:55
Előzmény: #9464  Törölt felhasználó
Be akartam tenni 7400-en eladásra a pakkom egy részét, de nem tettem. Holnap kiderül, hogy helyesen cselekedtem-e.

A mai tevékenységem ezen kívül Econet vásárlás volt 86-on, amikor 90-ről visszajött. Elhamarkodtam, és vettem volna még hozzá 80 körül, ha lett volna miből.
Így most 77,3 forintról várom a folytatást, pont 10% +ból.

Azt hiszem rájöttem egy nagyon nagy hibámra. Nem akarom/merem realizálni a nagy nyerőket, mert hátha idő előtt kiszállok valamiből (pl 1800-on eladott graphi gyj másnapján) viszont nem használok stoppot a nagy zakó elkerülésére.
És persze szidom az agyam, hogy amikor 7800-nál minden azt mutatta az otinál, hogy itt a teteje egyelőre, akkor nem dobtam ki az egész pakkomat a francba, májusi 8300-assal együtt átlagban kicsi bukóval, és lassan vehetném vissza ugyanazt jobbal. Néztem az éket, visszapattant a tetejéről, reméltem, hogy az ékben maradt, aztán nem, most meg megint várom a csodát.
Pedig ezalatt simán megforgathatnám még egyszer a zsét. Ilyenkor persze azt mondom, hogy "hosszú távra vettem", meg hogy "ki-be ugrálással csak többet lehet bukni", de a fenéket.
Amikor persze kiszállok "biztos nyerővel" akkor tuti továbbmegy, egy párszor már eljátszottam ezt is.
Na mindegy.
Törölt felhasználó 2006. 11. 28. 16:52
Előzmény: #9465  Törölt felhasználó
meg szurkoljunk az amiknak, hogy (erős) plusszban zárjanak ...
Törölt felhasználó 2006. 11. 28. 16:38
Előzmény: #9464  Törölt felhasználó
Dokitomi,Cefa várjuk az elemzéseket!!
Előre is köszi

Nem ám elaludni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Butort szerelni!!
Törölt felhasználó 2006. 11. 28. 16:23
Előzmény: #9461  Törölt felhasználó
1000db egissel nem is rossz fagyipénz
Törölt felhasználó 2006. 11. 28. 16:19
Előzmény: #9462  Törölt felhasználó
ez így szokott lenni
Törölt felhasználó 2006. 11. 28. 16:18
Előzmény: #9461  Törölt felhasználó
óóóóóóóóó
Törölt felhasználó 2006. 11. 28. 16:18
Előzmény: #9460  Törölt felhasználó
Kis fagyipénznek elmegy.., ha csinálok valami jót alig jön pár tized %, ha meg rossz akkor több % is elmegy.

Topik gazda

susalinda
3 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek