Ezt a topicot azért indítom,mert szeretnék egy olyat,amiben kötetlenül lehetne a tőzsdéről beszélgetni,de ha vki offol,se hurrogják le.Tehát a tartalmát,olyan 80-20 % arányban gondolom.
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)
Ne baj Feri láthatóan fejlődsz!Már pozifelvétel után 5perccel nem akarod dobni, és stoppot is használsz(Telekomnál olvastam:)Még egy kis türelem, és jön a píz:)
20db oti volt 323Ft tiszta pénz!:)) Mai áramszámla meg is van. Márcsak a Book-t kell eladnom nullába mindjárt ki is nyitom a részvényt. 905-ön eladom a 901-es vételt.
Látod Feri!A TDT -t ezért nehéz nyereségesen űzni:ha nyerőben van az ember akkor a kis nyereséget lezárja , ha bukóban akkor meg bizakodik hogy csak visszajön (persze nem szokott csak rosszabb lesz), nem kellett volna annyira parázni 8621 re stopp és várakozás, és akkor nyugodtan ülhettél volna._Ez nem kritika akar lenni rád nézve hanem saját tapasztalat-és szerintem aki TDT zik annak tanulság
Ne kockáztass feleslegesen ha nyerőben vagy, nem lehet tudni mi lesz nap végére. A mai nap teljesen kiszámíthatatlan. Dupla csúcs ide vagy oda!
Törölt felhasználó2007. 03. 28. 13:12
Sziasztok!Nem akarok beleszolni Feri de én is ebben a helyzetben ülök és remélem még lejjebb megy az otp én uy gondolom hogy 8550 körül szállok ki de ha lenne esélyem akkor lejebb!Én így gondolom
linda topicja
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)