Van már tőle nagyobb "menő", aki majdnem minden nap megveri a nyereséget tekintve. Próbálja leplezni, de valahol qrvára bosszantja az illetőt, csak olvasni kell a sorok között.:))))))
Azt is leírtam, hogy az akvirált ótvarok közt nincs szinergia, átfedés nélkül költségmegtakarítás sem lehet a szétágazó tevékenységek miatt, SETes módra a részvényhígulás nagyobb mértékű, mint a vagyongyarapodás, így a kiinduló 200-as árfolyam alá fog esni, az eladás szükséghelyzet volt, amit, ahogy tellik az idő, a veszteséges tevékenység miatt újabbak fognak követni, itt még harcolhatnak egyet, eljátszva támaszt, 31-nél a következő. A hetes középső BB szalaghoz való visszakanyarodást veszteség realizálására kell felhasználni, mint a FUTUR-ban, lehet még itt valaki + ban? http://www.keptarhely.eu/images/2021/08/01/v00/20210801v00xtgx6.png
De, hogy ne csak mindig a hibáit ecseteljem, illetve van nála még nagyobbakat hibázó. Megkereste őt egy kisbüfis csoporttaliról személyesen ismert balfék a feleségével, hogy rábíznák a pénzüket forgatásra, petrezselymes az ajánlatra nemet mondott a kiccsaládnak, azóta örök harag és sárdobálás, ami egyirányú ő felé.
A SET-jében orbókék szétnéztek és ki is tekerték a nyakát egy aranytojást tojó tyúknak, nem önszántukból tették, a veszteséges működés ezzel jár, egy RT pénzhez jutni: -bemegyünk a bankba -kötvényt bocsátunk ki -tőkét emelünk, ebből a 3-ból a tőkeemelés játszana, de azzal ki is derülne a cég valós értéke, az árfolyamból amúgy is lehet kapisgálni már, hogy egy csődtömeg. Nyugatabbra a Quick Ratio mutatja, hogy a forgóeszköz milyen hányadban fedi le a rövidlejáratú kötelezettségeket, itt biztosan 1 alatt volt, vagyis a kötelezettség több, ami a működést veszélyezteti, ha az adósok nem akarnak várni, vagy hitelben szállítani, így el kellett adni valamit.
Tisztelt Forradalmi Tanács! Harcos társak! Véreim, határon innen és túl! 🖕🖕🖕 Megszületett kígyó nyelvű asszony 23. moderációs eseménye, amihez szívből gratulálunk! A 25. eseménynél tisztújítással egybekötött àllófogadást tartunk. Mindenki levélben ki lesz értesítve, a megyei küldöttek megjelenésére feltétlenül számítunk!
Döntőttek a Mészáros&Mészáros Zrt-vé alakulásáról. Egy újabb nagyvad a tőzsdén. Az IPO szerintem Éva néni figyelmét is felkelti.
Törölt felhasználó2021. 06. 29. 18:22
"nem tudom, mióta vagy a tőzsdén, de én még ilyet sosem tapasztaltam,
hogy bull piacon a kicsik csak esnek, esnek, és némelyik már olyan áron
van, mintha a legnagyobb pánik lenne a piacokon" - lassan leesik, ilyenkor lenne jó végigolvasni a tanácsokat, amiket sokan írtak, de moderáció és törlés lett a vége Kopogtat a valóság, hamarosan csak beszorult csomagok maradnak!
Árfelhajtás? Hol élsz te, még az elején az egyik kockázat volt a részvényesek számára, a politikai megrendelésre történő akvizíciók, amik a bevétel-nettóprofitsorokat húzzák majd lefelé, ebből a szempontból a 4IG sokkal különb cég a gyorsjelentések számaik közt összevetést végezve, az utolsó Gyj.-ben egy eladás kozmetikázta az Opi számait, ami nem véletlenül történt.
Tisztelt Bróker József! A nagyvadat lelőtték, meghalt. A repülőtér 240 Ft-ról 55-60 Ft ra repítheti az árfolyamot Opusnál, a shortokat hamar kell zárni, még kivezetés előtt!
Tisztelt GruppenMorgen1965 Úr! Örömmel fogadnánk a véleményét az Opus Global szaktopikban a hamarosan érkező NAGYVAD-ról. Véleményem szerint hamarosan a reptér is az Opushoz kerül, ez milyen árfelhajtó erőt generálhat?
A híd alá fog kerülni, sokan nem sajnálják, mert dúrván provokáló, kérkedő volt a stílusa amikor jó napjai voltak, itt hideg közöny kell és tiszta fej.
Levesből kitiltottak-Forradalmi Tanács