Jó nap volt, mert adtam el 4 ig-t, de sikerült is mind visszavenni, sőt még 1 k-val többet is. Eladtam a MOL-t, de nem vettem vissza. Ennyi dolog történt. Örölök, hogy jó napod volt, akkor már nálatok korábban járt a Mikulás.:)
Ma is három shortom volt Bux hatiban, 800pontot esett ma is napon belül. Jó nap lett ez is. Szólok előre, hogy holnaptól vételt keresek majd, hogy miért? Majd holnap megtudjuk ,-) Utolsó 10konti short 51720on záródott nem sokkal záró előtt
szerintem csak megjáratták a papírt, kiszedtek jó néhány stoppot és így sok kisbüfit kiráztak - ilyenkor szokott hír érkezni, majd felfelé kitörés - csúnya dolog, de gondolom a brokiknak is kell élni valamiből
nagyon vacakul állok most, mert csak a fosh 4ig-ből tudnék még adni, ha kicsit tovább megy, van még 861-es és 877-es vételem benne, ezeket tudnám átváltani richterre, és az appeninnben van 261-263- 265-ös vételem, amit richterbe fordíthatnék át, és van a hónapok óta szabadon álló 2 millióm, amit vészhelyzetre tartogattam mondjuk egy 8000-es richter az már vészhelyzetnek számít nálam
leves