A kérdés nem az, hogy oltottként elkapod-e a vírust, hanem az, hogy - esetleg - súlyosabb tüneteket produkálsz és kórházba kerülsz, illetve a poszt-Covid tünetek mennyisége és erőssége lehet még különböző.
En tudom mik vannak, eleg durva dolgok. Minden nap olvasom a kommenteket oltottak, oltatlanok kozul. Minden orszag kezd szigoritani. Hamis biztonsagerzetet adhat az embereknek az oltas, azt hiszik most nekik mindent lehet, es rafogjak az oltatlanokra, Ok a bunosek Vicc. 56%oltakozasra 4szeres eset szam tavalyihoz kepest, amikor oltas sem volt. Ez nem azt mutatja, hogy az oltasos gyoz! Sot!!
most tudtam csak elérni a gyerekeket, lányom reggel 9 óta online meetingezett, azt mondja, nem lett rosszabb a helyzet, de holnap mennek hozzájuk letesztelni mindenkit
Ellenpontként: feleségem munkatársa (35-40 éves hölgy) családi rendezvényen vett részt, amelyen valaki - tudtán kívül fertőzött volt; édesapja utána Covid-ban meghalt, ő pedig idestova 1 éve küzd a poszt-Covid tünetekkel. Szóval vannak nem csak 'sikertörténetek', mint a Tietek.
Mondjuk én ezért nem félek tőle. Már többször átment rajtunk, és állandóan kering körülöttünk a nejem munkahelye, és a gyerekek állandó jövés menései miatt. 4nap alatt 4buli estétől reggelig. Másnap 9-12kor jöttek haza 4napig. Együtt alvások 20-30an.. na az a nem semmi.
Hát igen, mindenkire más hatással van. Azért én is 40-50között vagyok.. nem olyan fiatal már, de sportos igen. Annyira nem volt korházi eset, inkább erős lázas influenza állapot 1x, többit lábon kihordtam, de éreztem ugyanazokat dolgokat, csak a láz nem vert le ágyba
borzalmas örülök, hogy kijöttél belőle és az a legrosszabb, hogy fiatal, sportos ember vagy összevissza van ez is 83 éves és semmi baja, átmegy rajta a vírus, mint egy nátha fiatal, sportos és nagyon komoly beteg lesz undorító ez a vírus
Masodiknal, csak akkor volt 39fokos laz es szag/iz vesztes. Tobbinel ez nem volt, csak a szokasos tunet. Torok iszonyatos fajdalom, kohoges ingerrel, fullado kohoges, mellkas szuras, sziv fele szuraok, homlok fejfajas, gyengeseg, faradtsag, honalj mirigy fajdalom, nyak koruli mirigyek fajdalma, oldalam fajt honaljtol derekig
sosem találom el, hogy mi indul meg éppen most a jó öreg DM a meglepetés DM-KER Eladás 2000 db 62.5 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8143400, idő: 2021.11.03 10:08:31) DM-KER Eladás 2000 db 63 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8143582, idő: 2021.11.03 10:08:57) DM-KER Eladás 1500 db 64 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8132123, idő: 2021.11.03 10:16:05)
Ajjaj.. egy nap alatt duplazodtak a koronasok az elhunytak es fertozottek is.. Lesznek itt gondok.. Johetnek a zarasok, addig meg tomik a nepet "2595 az új fertőzött, elhunyt 74 beteg 350-en lélegeztetőgépen"
Ellenanyag teszt pozitiv betegseg utani, mert oltva nem vagyok, mert mindig volt folyamatosan eddig ellenanyagom: 134 az ertek. 9tol pozitiv https://kepkuldes.com/image/uQtgP4
leves