Én semmi, egy kis 4ig-t vettem, de nem adtam, egy kis MOL-t visszavettem. Nem találom pár hete a fogást semmin, nagyon beállt a magyar piac. Ha így megy tovább visszanézek USA piacra.
nálam ugyanis 10 forint cig emelkedés 380 ezer forintot jelent a tegnapi 310-es zárásról a mai 320-asra/ugyanis még 38K darabom van belőle/ de nem túl fontos, nem volt meggyőző vételi erő ....
Én pedig ma akartam venni 13500-on OTP-t, miután eladtam a MOL-t, de aztán mégis inlábba MOL-t vettem vissza, pedig abból van még jó nagy pakk. Most ez a mai vételem a legolcsóbb, a legdrágább pedig 2252-ről van.
Pillanatnyi figyelmetlenség volt a részemről, ahogy elküldtem a hozzászólást, rögtön láttam, hogy előtte nem olvastam alaposan. Ez most rám égett, de nem szoktam okoskodni, kötözködni.
baj lesz, érzem lányom azt mondta, 14500 alatt ne adjam az otp-jét lehet, hogy nagyon ráér neki, de nem érzem, hogy mostanában elmegy addig , szerintem nem volt jó a beszálló 13500-on
ezt a foshtengert, ami itt van ! egyedül 24.55-ös nutexet adtam 25.7-en NUTEX Eladás 4000 db 25.7 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7570062, idő: 2021.04.06 15:20:30)
Nem vigasz de szerintem itthon rengetegen így vannak mint te! Usa az már más ott mosolyt csal az arcokra a profit!! Haverom is TA zseni napon belül fog 15-200% kisebb papirokon odakinti blue chipek mint magyar kerulendo! Na de egy kinti forumon vagyok sokkal jobb rendesebb tagok mint akik itt maradtak( pár tisztelet) jon egy uj-zelandi nő : “ Hoge coin u guys must collect in bulk!” mondom mi ez ? Kérdeztem magyar face bitcoin csoportokban senki nem ismerte!!azóta csupán 1000 x tobbet er februar kozepen írta a Melissa, 0,00019Ft volt azóta volt 0,28ft és indult 4-5 Milla forgalommal mostanság 6-9 milliárd ft forgalma van /24h Kovetkeztetes Az a jovo a coin a token stb a magyar bet meg jó lesz uj kormány alatt migransok kollegiumanak 😂
amcsik nagyon jól vannak, dow: +370 pont nasdaq: + 268 pont sp:+ 58 pont na mi lesz, bluek? erre esik majd 3%-ot az otp és a mol? csak vicc, de remélem, hogy csak vicc kispapírok esnek 3-4%-ot? remélem, ez is csak vicc, de ezeknél már nem nagyon reménykedem
köszi szépen 3 generáció tanulságai: magam részéről 9 kispapírom van és egyik rosszabb, mint a másik lányomnak otpt vettem a kérésére, nullán vagyunk vele nagy unokámnak 8000-en eladtam a richtert, az apja segítségével belépett a coin -piacra, jelenleg 60% nyeresége van a tőkéjére vetítve / nagy unokám közgazdasági gimnáziumba jár , fiatal és kalandvágyó ---- övék a jövő /
Igen azok full pozitív emberek mának élünk felfogással a hitvány magyar piac mozgatoi meg tipikus magyar felfogás Kellemes Nyulat sok locsoloval kedves Éva és minden női tarsunknak!
leves