ha rántott vagy sült zellerdarabokat készítek, a főzőléből / fele tej, fele víz, só, bors, fokhagyma / remek mártogatós szószt lehet csinálni, a végén sok friss petrezselyemmel
látom:) a zellerről sokan azt gondolják, nagyon agresszív zöldség kevesen tudják, hogy bármiképp akarod felhasználni --- kivéve levest --- fele víz, fele tejben kicsit elő kell főzni , csak pár percig és utána egy fantasztikus zöldség , akár rántva, akár krumplipürében , akár simán sütve , persze fűszerezve
drága kis cig-em , szívem csücske: ma stabilan bent állt 24K vevő 340-en, nem ugrált, mint a megszokott bakkecske, és 346-on zárt, ami még nem bíztató, de talán kezdetnek valami néztem ma, simán el lehetett volna vinni 350-ig, ott 11K eladó állt
tegnapelőtt adtam 646-on, ma kaptam 625-ön azt nem mondom, hogy gyakorlatra tettem szert a papír adás-vételében, úgy tettem be az ajánlatot reggel 625-re, hogy nem baj, ha nem kapom vissza app: hihetetlen lúzer papír, és az sem volt elég, hogy lebombázzák 300-ig, ment a harc napokig 280-on, pedig megjegyeztem, betettem a fejembe, hogy 460 a könyvértéke szóval előbb-utóbb neked is igazad lehet, hogy eléri a 330-at, de egyelőre borzalom
Én is vettem és pont 625-ön 4ig-t, amit reggel 643-n eladtam, azt vissza is vettem. Az app nem 2030-ban lesz 330, hanem szerintem még az idén, vagy jövőre év elején, úgy gondolom, persze lehet, hogy tévedek, de én most már azért is kivárom.
leves