Clon nick vagy és felbeszélő, az én eladási javaslatom bejött a sávban, a te 400-asod nem. "Erre kíváncsi vagyok, harmadik nekifutásra lehet, hogy képes lesz megugrani akár a 400Ft-ot is. Jó hétvégét Cigtársak!"
Hazudsz, de mindegy, ki írta, hogy minden csúcsot kiszállóra kell felhasználni? Az aljat 285-re vártam, de már 2 fordulós gyertya is volt, csütörtök, péntek, így akkor írtam is, hogy hamarabb fordulhat, írtam, ha 323 elesik, akkor él a 285 célár. Viríthatnál te is valami chartot, vagy egyebet, az enyémet a semmivel nem tudom összevetni.
A barátnődnek mondtam, hogy a futurban azt terjesztették, hogy az 500 csak ugródeszka lesz, a célár 1000, csodálkozott, én meg visszakérdeztem: "Aki 130-on adni akar, nem gondolod, hogy fölé lő egy kicsivel?"-:)XDDDDDDDDDD
Jók ez a chartok, de most őszintén mit befolyásolnak ezek a mi kereskedési rutinunkon, azokén akik rövid időtávokban gondolkodnak, és használnak stoppot? Nekem a járvány pl. marha jól jött, mert akkora a volatilitás, hogy nemhogy keresni kell a lehetőségeket, hanem válogatni és néha kapkodni közöttük. Ha megborulnak a piacok, akkor az megint lehetőségeket fog teremteni. Én amikor hosszú távon láttam valamit, és megpróbáltam megjátszani, általában mindig ráfáztamk, mert hiába láttamjól, ha a piac ellenem ment még jó darabig és ledarált. Az ha ilyen chartokat nézeget az ember, csak arra jó, hogy a napi rutinjába bevisz egy romboló érzelmi szálat, nem a szignálokra figyel, hanem prekoncepciót alakít ki, ami rátelepszik a kereskedésére. Tudom, hogy te főleg határidőzöl, és a két nagy be van szorulva egy szűk sávban, így hatira arra én se tennék egy forintot sem, amíg nem dől el valamerre az irány, de a kisebb papírokban van élet, csak meg kell találni azokat amelyikre ráhangolódsz, mint Éva tette a cigre az elmúlt hónapokban.
jaja 4es kori. Az eddigi adatok alapján gyenge, lassú flat kori. Jók a képek, látszik az extrém optimizmus és ez tarthatatlan állapot. App topicban is hihetettlenül elrugaszkodtak a realitástól, több 100k-s pakkok 350-400 fölötről. De a társaságot megkedveltem, vannak jó fejek. Sry nincs több off.
Inkabb meg sem szolalok, megfigyelek, varok, elvagyok magamban a kis sajat tozsdei gondolataimmal, vege a gondolat megosztasnak. Figyelem Eva munkassagat. Szurkolok neki. Az eredmenyes, munkas trade sikert elismerem. Eva nem keves tradet nyom minden nap, es nem huszoneves. Picit maskeppen ertekelem Ot, mint a tobbiek.
Minden topik errol szol. Majd mindben sullyedes, es nagy almodozasok, remeny, fohaszkodas, remeny. Ha valami megindul, akkor nagyon nagy okossag, O tudta. Ha felezes tovabb innen, akkor pislogas, nezes ki a fejbol, most mi lesz. Vicc az egesz. III utan 4?
Olvaod is az App topicot, vagy csak álltalánosságban írod a kispapír topicokról? Am sry off: bluekban csökken a forgalom és erőtlen dojik alakultak ki. Szerintem III pipa meg volt.
Néha azt is felidézhetnéd, amikor böszmeségeket írsz. Pl. azt "elemezted" 300 körül a nyáron, hogy ha lezajlik a rendkívüli kgy. illetve a hatalomátvétel, akkor teljesen érdektelenné válik a papír. :)
leves