az a baj, hogy nem vagyok képes egy hatalmas huszárvágásra, pedig már kéne annyi más papírban tudtam keresni az elmúlt időben, ebben szinte semmit áll benne a pénzem, a kicsik sorra döntik a pluszokat, ez meg megy le
tényleg el akartam adni, de aztán megijedtem ekkora minusztól, mert számolgattam persze de még mindig azt mondom, hogy lehet, visszasírom ezt a 71-es eladást
a büdös életben nem láttam még ilyen papírt, mint ez emlékszel? 100-nál rugóztunk, hogy majd visszamegy 150-re ja, és az előző árfolyamokat most nem is mondom itt ez a delta ma estt-kelt, de közben istenit lehetett keresni benne ebben mit lehet keresni? egérutat
Elotte meg lekuldte 50ft ala es mi van,ha ezt latva mas panikszeruen eladasi megbizast tesz be. Mert befolyasoltad a 20ft-ra betett eladasi megbizasoddal es o nem veszi ki mint te.Eladjak neki es szepen bukik rajta mert te manipulaltad a konyvet.
Mindenki erti,hogy mit akartal csak a lebonyolitas volt hibas :-) elvittek volna ma is az egeszet 70ft felett szvsz. 72 felett is volt bent 19k vevo napkozben es vegig felette adtak el. Jovo heten eladod aztan nem kell nezegetni.
Barack, remélem, te érted, mit akartam meguntam ezt a fosh-t, beraktam eladni, először 49-et láttam, hogy ott menne el, aztán 20 perc múlva 71-re ment fel még mindig NEM VAGYOK BIZTOS BENNE,HOGY NEM KELLETT VOLNA-E BEVÁLLALNI a71-et
Nyito es a zaroszakaszt nem manipulaljuk ilyen merteku arfolyam kulonbseggel.Kereskedes kozben ott van a volatilitasi szakasz a nagyobb arfolyamelmozdulasok miatt.Azert vezettek be.
figyelj kár ragoznod jelenlegi tőzsdeszabályok szerint berakhatom 20 forintra az eladást, ha szabadulni akarok a papírtól berakhatom 1 forintra is 48K ennyi az összes wallis papír? vagy mi a franc van már
nem kéne hasonlítani otp-hez ezt a fosh-t, hogy 8 forinttal lejjebb nyitott volna, ha bent tartom az eladásom :) mármint a wallis 8 forinttal lejjebb nyitott volna csak hogy tisztázzuk már, mit írkálunk
leves