ma nagy "minestrone" levest főztem, mindenki boldogan" halászott" belőle, amit jobban szeret a kicsi lehet, beteg lesz, nagyon köhög és bágyadt, csak tojásrántottát kért és sok csokit utána
háború mi ez a dolog önmagában? öldöklés válogatás nélkül mi az az ok, amiért valaki megöl egy másik embert a privát életben haszonszerzés , féltékenység, gyűlölet a háború mindezeket is felülírja és öldökléssé válik kik a haszonélvezői ?
Megbolondulni latszik az egesz vilag! Kicsit kezd olyanna valni mint a babeli zurzavar. A ferjem par eve egy arab orszag repteren mondta, hogy hamarosan a feher embert muzeumban fogjak mutogatni.... szerintem igaza lesz sajnos. Amugy a vilagon a leggyorsabban a muszlim vallas terjed allitolag. De szemelyesen annyi felet lattam beloluk is, hogy nem vagyok a vallasuk ellen. (Egy indonez muszlimot nem szabad osszekeverni egy kozel keletivel. Teljesen mas) Az ellen vagyok, hogy felremagyarazzak a vallast es a vallas moge bujva csinaljak azt amit!
visszanéztem nord-ban a kötéslistát nem kispályás volt, aki ma 14-ig vette szóval tartom a 12.6-os vételem nemrég 18-ig elrántották, tehát a 15-16 nincs kizárva újra de nem tudom
ma csak nord nyereség lett, egész váratlanul épduferr-ben a "40-es manó" megkezdte a ténykedését, de ennek örülök, 58-as tegnapi eladás után van mit visszavenni, ma kaptam 48.4-en egy adagot, ha begyorsul a manó, lehet többet venni még majdnem visszavettem az opust, de gondoltam, hagyom még ha elmegy 400 fölé, ott a 390-es vételem, de ez nem egyhamar lesz, úgy tűnik más kispapírom a döglött béka kategória, szót sem érdemelnek más: holnapra meghírdették az iszlámok a világtüntetést, majd vigyék a tüntetők magukkal a lefejezett zsidó kisgyerekek fotóit , a megölt sok emberét, hadd legyenek hősök a világ szemében
nem is nézem a 4ig-t mit idegesítsem magam miatta? azokat nézem, ahol esély van vételre vagy eladásra aktuálpolitika :) bár ez a nord ma meglepett, nem láttam hírt hozzá
Otpben nem gáz, az csak idő kérdése és jó lesz! Ekkora összegnél a kisebb% is mutatós haszon. A 4ig már neccesebb, de még él a remény, úgy látom megállt az esés, talán fordul.
mi a manó:) 13.9-en kiment a 11.45-ös vételem másik fele :) hurrá ! :) 11:07:09-kor épduferr ma dülöngélve feküdjjancsi, másik papír égbenyújtózva keljfeljancsi :)
leves