még jobb példa a bakterházas filmből, amikor az öregasszony bemászik az ágy alá fogadásból na, jöjjön ki az ágy alól nem jövök na, jöjjön ki nem jövök --akkor maradjon ott
Csak 1k volt, szóval nem nagy tétel :D De lehet sokkal többel nem is ment volna. Meglátjuk holnap kapok-e belőle. Annyira mondjátok, hogy jó lesz, hogy lassan elhiszem :D
Igen, én is örülök annak, ami sikerült. Ha ez az 5k most szorul, végül is belefér, a ma reggel eladott 165-ről való tételem még júniusból volt talán... Szóval megesik az ilyen :D
hát, nem vagy egyedül az est-eséssel kapcsolatos véleményeddel:) set ma nagyon szép volt nap elején aztán persze megjöttek az eladók is wallis nem döglött ló, ma az ügyesek még keresni is tudtak benne, lásd AtomAgy:)
sok mindenben ügyes voltál ma, est-et nem lehetett előre tudni, hogy ennyire bezúzzák, én is palimadár lettem 152.8-tól benne egészen 143.2-ig, de nem így nézett ki délutánig , amikor is megkezdték az őrült leszorítást
Számomra is érthetetlen amit művelt est! Illetve értem, de a tegnapi hír fényében többet vártam, legalább egy 150 es záró illett volna! A francba, totál bizonytalanság van továbbra is benne. kezdek félni tőle, következő felhúzásnál ki kéne dobnom mindet a francba amíg nyerőbe vagyok 😉 Settel viszont nagyon elégedett vagyok, azt semmiképp sem adom pedig már abban is szép nyerő. Hogy a wallissal mi a franc lesz már, az totál döglött ló😆
Fárasztó egy nap volt, az biztos. De összejött a 100k feletti nyereség. Csak ez az Est beszorulás zavar egy kicsit. :( Minek vettem ilyen korán vissza, már 160on is vettem 2k-t. Na mindegy, ezen még dolgozni kell. :( De hátha lesz még egy felkör benne a jövőben. Meglátjuk merre mozdul. Igen, Futurban volt ma nagy felhúzás. Csak nemsoká megkapják sokan a 78 Ft-os papírjukat, attól félek egy kicsit. CIG-et nem is néztem mit művel pár napja... Opust veszegettem ma 300 alatt, szerintem ma a kiábrándultak adták, hogy menjenek a rally papírokba, úgyhogy bízom benne, hogy innen kicsit visszamászik!
nutexet 6000 darabot adtam ma 69-en, lejjebb másoltam , idézem: "na még egy kis eladás:) 2019.11.21 10:04:04NUTEX Eladás 6000 db 69 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5757668," nem veszek belőle többet, ennyi elég volt, két nap alatt 100 ezer nyereség benne tegnap 60-on adtam 4K-t, az nagyon mélyről volt ott1-et tartom, nem sok van, de nem veszem
leves