tényleg hatalmas visszalépés a randomhoz képest ez egy tőzsdei kereskedési felület, nem bankolás itt fontos, hogy az ügyfél folyamatosan nyomon tudja követni a nyereségeit/ veszteségeit
tényleg próbálok mindent, nem cirkuszolok a sokkal rosszabb kereskedési felület miatt, próbálom a kompromisszumot, de egy rendszer nem mutatja folyamatosan az akár pozitív, akár negatív eredményeim , hát ez már több, mint furcsa így akár csalásra is van lehetőségük, nem?
még1x: ha belépsz a bankod felületére, és le akarod kérdezni a tranzakcióidat, ott is mindig be kell állitani az intervallumot, ott se lehet menteni :)
Oriasi. Kereskedni tudsz. Vegulis ez is egy szempont. Nekem egy hete sem charting, sem arfilyam, sem konyv. Bet.hun kukazok 15perces arfilyam keslelteteseket mobilon
senior, ne haragudj, hogy ennyit kérdeztem, de azt gondoltam eddig, hogy T+2 nap, majd elkezdi mutatni folyamatosan a nyereségeket de nem mutatja előlem titkos a saját kereskedési rendszeremen belül, hogy nem láthatom folyamatosan a nyereségeim?
ha lenne mondjuk egy TBSZ2022 számlád, akkor vagy arra kérdezel le, vagy a forgalmazásira, de ha az érdekel, hogy a két számlán összesen mit értél el, akkor választanád a "mind"-et
a másik dolog: ha a"mind"-en áll, totál üres ha a "forgalmazási számlára" nyomok, ott ott vannak a nyereségek de akkor a "mind" -et felülírja a "forgalmazási számla" ? akkor minek az a "mind" alapbeállítás? eszemet vesztem mindjárt
nézd, sose voltam Randomos, nem tudom összehasonlítani a két rendszert. soha nem mondtam, hogy az Erstéé tuti jobb.... Beszélgetésünk onnan indult, hogy nyugtattalak, hogy azért annyira nem lehet rosszabb, hogy ne tudj kereskedni :) és lám, már kereskedsz is, nyerők is vannak. az élet megy tovább :)
tudod, a randomban volt egy olyan, hogy "nyereség/ veszteség " odamentél és állandóan láttad, nemcsak a napi nyereséget, hanem dátumra visszanézve bármeddig de főleg, hogy állandóan láttad itt meg kilépek belőle, visszalépek, üres minden de ez miért van? nem láthatom folyamatosan a nyereségeim? de miért nem?
a Pro-t a napi kereskedésre tervezték. múltbeli kötéseket, portfólió értéket, nyereség listákat az Alap-ban találod. de intervallumot nem tudsz lementeni :) na de komolyan, ha belépsz a bankod felületére, és le akarod kérdezni a tranzakcióidat, ott is mindig be kell állitani az intervallumot, ott se lehet menteni :) ne akadj már ki olyanon, ami 2-3 klikkel megoldható...
a "mind"-ben semmit nem mutat, nullát ha a "forgalmazási számlára" nyomok át, ott adja a nyereségeket, de kimegyek onnan, visszamegyek, megint minden üres
nem értem ez valami titkos izé, hogy nem látom folyamatosan a nyereségeket? nem látok semmi berögzítési lehetőséget sem, hogy mindig mutassa ezt a realizált nyereséget elképesztő
leves