szerintem az export igen a hazai ebben az évben nem, jövőre viszont a választás miatt igen, tehát a jövő évi teljesítmény után 90-100 ft is lehet az osztalék valamint 2019-ben is - ez az any kulcssoftnál a jelen gazdasági események valamint az új menedzsment és a belengetett akvizíciók tovább vihetik az árbevételt mo-on, külföld is kaphat lendületet, tehát ha marad az oszti politika akkor ez is nagyon szép osztalékot fizethet persze ha ismét jön egy válság akkor a fentiek módosulhatnak
4ig-ről nem sokat tudok, én osztalék részvényekben utazom,bár volt egy köröm opiban is, de a hosszú távú kiszámítható cégek osztalékait kedvelem ( elsősorban any, majd zwack, émász és kulcssoft ), évek óta gyűjtögetem őket
szerintem 55-65 között lehet valahol, persze ha nem változik az osztalékfizetési politikája a cégnek ( új menedzsment van, akvizíciókat akarnak ki tudja mit terveznek a nyereséggel )
ha nagyon jó lesz a második félév valamint a visszaírt céltartalékot is kifizetik akkor talán, szerintem 55 Ft ha nem lesz valami nagy dobás a második félévben + a céltartalékot ha kifizetik akkor akár lehet 65 Ft körüli osztalék is
Tényleg kíváncsi vagyok, mi fog történni az elkövetkező hetekben, most veszi a cég, ez igaz.
Mitől van az, h ennyit ingadozik napon belül?? ez nagyon sok!
600 regen tobbszor fogta esesnel, azert is ott vettem eloszor. Most az ellenallas. Hacsak nem veszi tovabb maga a ceg, de ketlem, h. a 200-1,000 range magasabb reszen szeretnek venni.
Volt 600-rol, aztan leatlagoltam 400-ert, most meg kivagtam 600-on. Ennyiegyelore eleg volt. Nem orultem neki, h. ennyit allt benne a penz 6-7% haszonert...
Á, vicces.
Majdnem a legolcsóbb áron vettek egy pár darabot, kíváncsi vagyok, h a többit is ilyen "szaré-hugyé" áron akarják-e megvenni.
Gondolom nem érdekük most a fél év folyamán az árfolyam drasztikus növekedése. mutyizhatnak vele-fognak is biztos- de ha felengednék, akkor ...áá, mindegy.nem értem a logikájkat.persze lehet hülye vok hozzá.
KULCSSOFT részvény
el indítottam, mert nem volt. használjátok. szívesen.