ma kaptam 348-on is, azzal feljebb álltam eladáson tartanád? már volt a héten, hogy kaptam 341-347-en adtam 348-353-on és ma újra kaptam akkor most ezt tartsam?
19900-ig ment le tegnap a 23000 után este beírtam a topikjába, hogy szerintem egy bátor pénzes indította meg a rallit benne, de a sok nagyszájú, aki ott 27000-re várja, nem állt be mögé támasztani, így szerintem visszaadott a piacnak akkor meg azért vernyákoltak, hogy jajj, így elveszett a szép emelkedés siránkozni igen, de tenni semmit --- aztán leszedték a fejem a véleményemért, egyik azt írta, én csak napizok benne, ő meg komoly tulaj, az eszem eldobom:)
Március
14-én a záróárak alapján változik a CECE index összetétele. Kikerül az
indexből a Waberer’s, a lengyel Alior bank és a cseh PFNonwovens
(Pegas). Ugyanakkor bekerül az indexbe az ANY és a cseh Kofola. A
változások néhány esetben számottevő hatást válthatnak ki. A
legjelentősebbet a Kofola és az ANY esetében, ahol a napi forgalom 3,5
és 3-szorosát kell megvenni 6 nap alatt. Ez több mint a napi forgalom 50
százalékát jelenti, mint megveendő mennyiséget a Lyxor CECE ETF alapba,
ha továbbra is leköveti az indexet (kicsi a valószínűsége, hogy nem).
Ugyanakkor a kikerülő részvények esetében tipikusan a napi forgalom 80
százalékát kell eladni 6 nap alatt, ami mintegy 15 százalékos eladói
nyomást jelent.
igen figyelgetem már régóta fura , a mai nap reggel kaptam 20600-on 6 db-ot utána beállt a fal, még van esélyem kapni ott mert előtte vagyok.........., tegnap meddig ment le délután mert azt nem láttam, és nem is kaptam vissza......
de te is észrevetted, milyen furcsa a könyve? én már hónapok óta kötögetek benne naponta, de ilyet még nem láttam azelőtt ha beállt egy 100 darabos eladó valahova, fejvesztett menekülés tört ki benne:)
nem értek hozzá de ez ez nem olyan mintha nem akarják h kitörjön, de ha lefele adják az nekik is jó..........de előbb utóbb valamerre el fog mozdulni és inkább felfele
wallist kaptam 169-en ---- pffff tolvajfejedelem est-et nagyon sajnálom, megvettem 90-en, és nem ment két napig, és kiugrottam 95-ön belőle, most meg gyönyörűen áll 100 közelében .... az akko könyve nekem most nem tetszik, szinte lehetetlenné válik a kereskedés benne, ha így marad 200 forintonként 200-300 darabok.... teljesen szokatlan eddig 20-30-40 darabok álltak a könyvben, az volt megszokott, ma nagyon furcsa hmmmm 4ig?
álmodtam én is esttel ,az volt hogy 10perc mulva indul az est busza.ezt még összel.nem tudom mi a lényege,talán vajna miatt nem indult el.majd kiderül.
Kisbüfik topikja