akko inkább mert beszállni opusba már nem biztos hogy lehet ,oda tegnap kelett volna,benfentesek vették,tudták ma hir lesz,nyomdát,szerintem eddig kelett volna,nord set semmi,max forintozásra,est lehet megy feljebb az se biztos
és hozzám képest nagyon jól vettél, mert én már 20800-on is vettem a 2000 forinttal feljebbi 22800-as végső eladásomhoz képest --- sőt, vettem 20200-on, 20000-en és 19900-on és veszek még ha holnap lejjebb megy szóval méltatlankodás befejezve "mert jajj úgy élvezem én a strandot" --- palatinusos sláger:)
közben kaptam 341-en is set-et, azt még láttam, és beálltam 348-ra adni, kiment, de a 347-es vételem nem ment ki nem tudom, ki akarja a set-et sokkal lejjebb látni, de fogadok, nem jön be a számítása
Én dolgoztam, nem is néztem ma semmit, jó rondán leverték limitről az akko-t. Wallis is fos. Éva biztos írja majd, hogy tolvajpapír, de az is biztos, hogy adta 185ön. Mindenki IS eladta 185ön.... :))
nagyon adta valaki kifogyhatatlanul 20800-on, szerintem elég, ha leállsz vételre 19600-ra a nagy vevő elé, legfeljebb nem kapsz nekem most sakk matt a helyzet, mennem is kell, majd este leszek további jó kereskedést
Kisbüfik topikja