de folyamatosan foglalkozol velem és folyamatosan próbálsz lejáratni szóval ezért kérem, hogy ne foglalkozz velem kereskedj, ahogy tudsz, de ne támadj de leginkább ne lopj tőlem el meglátásokat, mintha a tiéd lenne
Nem olvasom a 4ig fórumot, csak a chartot tettem be nekik és a gondolataimat írtam le pár mondatban. Alsó limiten engem is érdekelt volna a papír, de nem öntötték le odáig, csak majdnem. Aztán pattant keményen. Erről ugrott be a tavaly konzum alsó/felső limites napja.
Eddig se foglalkoztam veled. Kereskedési stratégiákat érintettünk Balentummal és rámutattam a te módszered hiányosságaira, nehogy valaki friss olvasó elhigyje, hogy ez olyan könnyű, ahogy leírod. Semmi bajom veled.
a pénteki beírásoddal kapcsolatban is nyilatkozol, amit 4ig-be írtál be? miszerint a 4ig a tavalyi konzumhoz hasonlít? mert azt már jóval előbb beírtam nálad szóval tényleg jó lenne, ha nem zaklatnál tovább semmiféle beírással irányomban kösz kishaver előre is
Ja és nem azt írtam, hogy beragadtál 4igbe 1800on, hanem azt, hogy szerencséd volt, mert visszapattant 1510ről. Olvass alaposabban, ha már számonkéred rajtam. ;)
Tőled lopok véleményt??? Loool. Semmi támadót nem írtam. Azt mondom most is, hogy a te módszereddel be lehet ragadni keményen. Ez tény. Nem személyeskedek veled ellentétben.
kishaver bocs a megszólításért, de kezdesz az idegeimre menni szóval leírtam, hogy egy kispapírba beragadtam 300-on, erre már "kevered", hogy 4ig-be beragadtam 1800-on tényleg beragadtam 4ig-be? nem figyeled a trédjeim, csak irogatsz? mellesleg pénteken láttam, beírtad 4ig-be, hogy a tavalyi konzumhoz hasonlít a papír napokkal előbb írtam már szóval egyszer már te is beadhatnál screenshotot, mielőtt másról írsz véleményt, méghozzá sértőt és lesajnálót én nem szeretnék ilyenféle marakodók közé beszállni, mint amilyen te vagy, szóval kímélj meg a további véleményformálásról rólam, mivel bántó és nagyon ciki majd ÉN intézem a 4ig kereskedésem, te pedig kérd számon mondjuk metwolftól a screenshotot, de inkább magadtól szerintem szégyelld magad tőlem lopsz véleményt papírról, mintha a tiéd lenne
Törölt felhasználó2018. 12. 09. 21:48
Előzmény:
törölt hozzászólás
Te aztán biztos tudod, megmondta a varázsgömböd...
Nekem az tetszik a pompi film az nagyon jo Opus longosoknak koszonom! Nálam a 2 ev nem kis időtav Opusban is legyőztük pompi t hisz 200 as vételről shortolta Ill OTP 7500 korul shortra buzdított 😜😀 tanulj tole Azert Balentum mester mas teszta na ő tole pompi is tanulhatná a shortot lasd Estmedia belevesz es vege 😪
Kisbüfik topikja