igen, tudom, sok itt az irigy és rosszindulatú ember
nem is nézem a minuszokat, le van sz@rva a gyáva minuszoló:)
az a szerencse, hogy a régi felülethez képest ez fekete, ugráljon a "motorikus-motoros "gyázshuszár nyugodtan:)
már nagyon régóta tőzsdézek, köszönöm
ma reggeli két trade már volt, egyik konzumban 2320-2310-es vétel, adva 2365-ön
és appeninn 441-es vétel adva 446-on
Az Appeninn próbálkozhat a 480-500 elérésére.
A Waberers-ben kezd kialakulni 4800-5100 közötti oldalazás. Most éppen fent van, de 4850 alatt lehet, hogy belevennék.
Engem is érdekelt ez a készletpárosítás, ezért utána néztem:
LIFO: A legutolsó bekerülési dátummal rendelkező készletet adja el.
FIFO: A legkorábban vásárolt készletet adja el.
HIFO: A legmagasabb áron vásárolt készletet adja el.
LOFO: A legalacsonyabb áron vásárolt készletet adja el.
ja, és még valami
tudod, pénteken írtam, hogy nem veszek már appeninnt, mert nem lesznek meg a "párok" lefelé
hát, újabb meglepetés ért az allokáció után:
én azt gondoltam, pénteken appeninnben 15000-et kerestem, úgy zártam be 5-kor a gépet
este megnéztem, kihozott nekem az allokáció 47000 pluszt és 30000 minuszt:)
szóval még mindig nem jól tartom fejben a kötéseket :)
2120-ról ragadtam be, amikor hatalmasat esett
aztán egy felfüge-napon eladtam a beszorulásom 2300-on
a végtelenségig nyilván nem vettem volna lefelé, de a váratlan zuhanást meg kell venni
és ez a mai váratlan zuhanás volt
nagyon nagyon váratlan
ha nem állok bent 2301-en vételen, talán meg sem látom , mert nem konzumra figyeltem
ha gyorsan szakad valami, gyorsan is korrigál vissza -- alapon álltam be pofátlanul 2350-re első eladásra -- aztán csak lődözni kellett kifelé --és látszott, jó lesz, ma megvették
nem, nem rutin, csak 2290-es vételem adtam oda 2450-en és ezért visszaálltam 2301-re , de egyáltalán nem gondoltam, hogy ma összejön, viszont azt megláttam, milyen gyorsan "szakad" , és akkor már szagot fogtam, amikor megkaptam a 2301-est, azonnal álltam be a lejjebbi vételekkel
Kisbüfik topikja