Most főztem le kávét.Inni kell, mert ébren kell lenni.Nevetni, röhögni jó volt rajta. Képzeld el ahogy a sors megismétli önmagát, és Hathot eladja 20ft.Gratulálnak neki, és kiderül, hogy átrakják a Vodafone Magyarországot, meg pár céget, és még a 300ft se fogja meg felfele :) az élet néha produkál vicces jeleneteket :).Nem csak egyszer lehet a banánhéjon elcsúszni, hanem másodszor is. Amúgy nincs bajom Hathor kollégával.Amíg nem regisztráltam be sokat olvastam, meg a szomszédom is.Mi maradjunk meg kisembernek, és csak nevessünk az árok szélén a Döbrögiken, Ludas Matyinak meg hagyjuk meg a Botot!:)
Fóliát akarok árulni az emberek szemére hogy Ne lássák a valóságot Jocek! 9,5 millió eladott db számmal számolok 1 év alatt, de CSAK 999 ft ért árulnám.Na hát hatósági áron, hogy mindenki jól járjon, ne CSAK ÉN!🤣🤣🤣🤣 ( szorozni meg a mai tanárok remélem már senkit nem tanítanak meg, ne hogy rájöjjenek valamire )
Pálinkáztunk itt Balentum a szomszéddal, kint az udvaron a filagóriában! Mesélem neki ezt a mai Nordot! Ejjjhhh mondom neki elment vonat! Mondja nekem, dehogy ment el! Röhögött!Kèpzeld el ahogy a Nordba átteszik a régi Vodafone-t karácsonyig meséli nekem, mert már nem férnek el! Hangossan nevetett - érted Balentum!De már jojózott a szeme a felesektől. Erre én meg mondom neki ( szintén röhögve) jahhh Hathor meg eladta 20ft on , és beírta a topikba ... erre mind a ketten még hangosabban nevettünk!🤣🤣🤣🤣
Mert mindenki megszedte magat akinek volt infoja. Az olyanok mint en aki 2017-befektetesi tanacsert acsingozott meg jol megszivta, mert rossz tanacsokat kapott. Semmi nem valtozott en most is varom a befektetesi tanacsokat, de most mar megnezem kire hallgatok, a "leveses" tippeket vakon fogadom el.:))
Nordtel holnap szerintem már - lesz hisz a forgalom egy nagyobb spekinel nulla. Kérdezem miért kellett egy sokkal erősebb fundán álló Set Ottone Keg Csepel rv ket kicseszni ?
Uraim mi ez a kocsma hangulat??? Mar nincs mit beszelni a papirokrol?? Ki tudja mi lest a Ricsivel?? Eleri a Telko a 600-at??? Megindul vegre a Wabi? Kerdes kerdes hatan es a valaszok??:)))
Kisbüfik topikja