A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
köszönöm. ha jól olvasom mindenkinek jár aki megnyitja a TBSZ-t, nem kell kedvezménykupon meg hasonlók. érdekes h bár ügyfél vagyok, nekem ilyen értesítőt nem küldtek.
köszi, azt hittem van külön TBSZ nyitásra is akció. én vmi hasonlót már igénybe vettem, a Kiszamolo.hu-val kapcsolatosat nemrég. ha vkinek van tapasztalata Degiroval kapcsolatban, azt szívesen olvasnám. köszönöm
Forgalomképes részvénycsomag után 10.000 Ft, de legfeljebb 100.000 Ft kereskedési-díjkedvezményt ír jóvá,ez a jóváírás a forgalomtól függ ezek szerint?
Az új kondiciós lista szép karácsonyi ajándék... Egyre mohóbbak. Már 2 éve nem viszek hozzájuk friss pénzt. Promozzák, hogy nyiss új TBSZ-t kapsz 10eFt lekereskedő jutalékot. Majd a magasabb számlavezetési és jutalékokon keresztül kamatostól visszaveszik. Nem tetszik és nem is ugrok bele így.
1. Felhívod a randomot, elmondod hogy mit szeretnél, meg fogják kérdezni, hogy milyen részvényeid vannak, megmondod, kiállítanak egy befogadási igazolást, amit emailben kapsz meg pár óra alatt. 2., Felhívod a KBC-t, és elmondod hogy mit szeretnél, a befogadó nyilatkozatot meg elküldöd nekik emailben. 3., A főszámládon legyen annyiszor 5000Ft, ahány féle részvényed van, az a transzferálás díja (leglábbis tavaly ilyenkor még annyi volt). Kb ennyi, nekem 24 óra alatt megvolt az egész az első telefonhívástól számítva.
0,3% a normál megbízás, 0,15% a TDT jutaléka? Nyaljanak sót! Azt hiszem, hogy ezzel betelt a pohár. Cuccolok át az RC-hez, a számla régen meg van nyitva, csak a megszokás miatt maradtam. Aki már csinált ilyet, az legyen már szíves leírni, hogy a TBSZ átvitel hogyan megy lépésről lépésre. Előre is köszönöm.
Méregdrága lett, 399Ft a min díj, Randomnál vagyok már 10 éve és nem bántam meg, még a Degiro is megéri persze csak ha olyan papír kell ami nincs a Randomnál.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link