... ha ma is marad a felső limit / zárásig még van jópár óra / , akkor a KEG a 3 napos folyamatos limittel , tekintélyes nevekből álló társaságba lép be ...
... amire emlékszem a 3 napon túli limitekről , az a Garexből lett Csepel hossz , nameg a Humet , s tán a NABI ...
jó sokan lemaradtatok a rally rol ahogy elnézem.... kárrogtok itt jobbra balra...
elfelejtettétek hogy honann kezdett el esni az elmúl honapokban és miért kezdett el esni stb ....
szvsz reális a mostani árfolyam sőőt holnap mehet tovább ha jo a hangulat
Mint az oviban másolgatod az ajánlati könyvet szakmányában a hozzászólásokban.... Minek? Miért tőzsdézik az száz ezrekkel meg milliókkal kinek real time adatokra sincs pénze, vagy milyen következtetést akarsz majd két hét múlva levonni az ajánlati könyvből?
Vagy csak magadat győzködöd ezzel valamiről?:)
Öregem, 1.000 meg 500 meg kitudja hány száznál folyamatosan vetted a KEG-et, most meg van képed "kisbüfizni"? Amikor meg emelkedik "Mindjárt higitttttják, mindjárt elértéktelenedik, blablaaa-blaaaa". Akkor meg esést vársz???
Nagyon LoL vagy.
Te nem kisbüfi vagy, hanem "Kostolany féle Sarlatán".
Aki nyerni nem tud, csak folyamatosan megmondja a tutit, mikor mennyi lesz az ára, mikor miért merre fog menni az ára, stb....
Öregem, Te kurva sokat buktál ezen a papíron, most, hogy emelkedik, keresni is lehet vele eszed ágába sincs belőle venni. helyette "higgitttásss lesz....."
Következő héten meg ezt mondod majd: "Én megmondtam...."
Vagy
Nem szólsz semmit mert nem jött be.
Egyet tanácsolok KEG-el spekulálóknak, felejtsék el a Fórumba irogatást, eszükbe ne jusson itt bárkivel is leállni vitatkozni vagy eszmét cserélni.
Olvassa a hozzászólásokat, figyelje az éppen aktuális érzelmi beállítottságot és az árfolyamot.
Ez majd segít pozíciót nyitni és zárni. De ide írni és okoskodni:)))) Nah az nem, nekem SEM:)
További sok sikert!
Mottóm továbbra is: "Attila711: KEG-et venni nem órákra és napokra kell hanem minimum hetekre és hónapokra!"
Ha ügyes és türelmes vagy 100%-ban mérhető profitod lehet.
Kostolany: "Sok spekuláns hibája, nincs türelme megvárni míg beérik a befektetése."
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?