Mikor fog már értékállo növekedés is bekövetkezni,mert igy ember legyen a talpán aki itt játszik a pénzével,és itt fekteti be a kis pénzét a semibe. Nehéz pénzt keresni ,annál könnyeb megtartani .
eltelt 3 év, tovább kell állni; Akit érdekel vissza tudja keresni a múltat; Nincs mit szégyenkeznie, megforgatta a pénzt, tovább állt, máshol gyarapítja családja vagyonát; ebben nincs kivetnivaló. Ki, milyen módon tudja. valaki kétkezi munkával, valaki jó ötlettel, megint mások ügyeskedéssel. Ki miben tudós.
MI, fórumozók elüldöztük szegény igazgató urat!!!
megáll az ész... micsoda hatalom van a kezünkben :))
mint kiderült, mind olvassák a fórumokat!
miért nem jött akkor néha 1-1 hozzászólás, cáfolat Tőle? PR legalább válaszolt egyszer, egyet legalábbis olvastam.
én jó néven venném, ha már úgyis olvassa a fórumot, ha néha véleményezné a beírtakat, cáfolna, bírálna, kijavítana, bármi... kommunikálna velünk.
félelmetes, hogy nagyon sokan annak örülnek, hogy nincs (komolyabb) öntés már mióta, milyen jó. Hát igen, tényleg jó, hogy nem 5-10, hanem csak 1-2-3 százalékot esik...
Korrekció?? Megvolt. (feljebb rakták az esőcsatornát 10 forinttal, egyébként semmi...)
Esik tovább.
Erről jut eszembe, tavaly vagy előtte játszottam az ORCO-val, vettem napközben 1-2 részvényt piacin, majd záróban, mikor 3-4-5 %-ra volt egymástól kínálati-vételi oldal mindig beadtam a piacin eladásba az 1-2 db-ot. Tök jó volt nézni utána grafikonrajzolón, hogy a napközben 0,5 % elmozdulású papírt sikerült 3-4-5 %-al mínuszba löknöm nap végére:))
Majd ezzel a valós példával szemléltettem barátaimnak a tőzsdei manipulációt kicsiben:)
Kösz, hogy szóltál, vettem is gyorsan KEG-et, zárásba eladom, ha elég nagy lesz a két oldal között a rés, had vörösödjenek a gyertyák a Markersben:)))
Üdv.:)
Mielőtt bárki is felháborodna, csak gondoljon bele, egy-egy nagyobb bank vagy spekuláns milyen részvényekkel is képes erre?:)
Ne menjünk messze, OTP és Soros:) Így csinálják a
nagyok.
Ha messze megyünk akkor vegyük például Jesse Livermore-t, ki könyve állítása szerint nem kevésszer alkalmazta eme spekulációs fogást.
Ez ám a spekuláció sava-borsa, mikor napi gyertyába 2-3 részvénnyel -5 %-os elmozdulást teszel, hogy 1.000 év múlva is lássa a világ, ezt nevezem Én történelmi léptékben is TETT-nek:)
óráson nem túl szép
naposon tovább tart a beszűkülés
úgy látszik ez kell a nagyobb elmozduláshoz, ami persze bármelyik irányba lehet, de én inkább felfelé várnám a nagypiac megnyugvása után
tényleg hol vannak a nagyeladók?
Papíron annyiba került persze. A Phyl.-t már túlhigították apportos részvényekkel, most épp a keg-en van a sor. Majd valami történet nyilván ki lesz találva, hogy egyáltalán eladható legyen ennyi részvény.
Papíron akkor is 400 Ft-ba került. A különbség a jelenlegi helyzet és a régi között, hogy eddig +ban tudott tőle megszabadulni, most a tizedén sem fog. Ezzel az apporttal egy kicsit sarokba szorította magát, vagy van még valami a háttérben. Ha már mindent kifundáltak ezek, akkor miért nem a philbe apportált ott is eladhatná 1 ft-ért, és 1 milliárdért kétszerannyi papírja lehetne, kétszerannyi profit. :-)
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?