Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 03. 20. 12:48

KEG topik.  

Megnyítottam a KEG topikat.

Venni vagy cserélni?

Zoltán?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2010. 08. 06. 09:05
Előzmény: #14659  Törölt felhasználó
138... és hol vannak a 70 ezres vevők... mi a szar van ....
Törölt felhasználó 2010. 08. 06. 06:30
Előzmény: #14658  Törölt felhasználó
keg topik éjfélkor?

csak nehogy baj legyen belőle
re öreg harcsa
Törölt felhasználó 2010. 08. 06. 00:04
Előzmény: #14657  zotya32
Hihi a Darwinbá
zotya32 2010. 08. 05. 23:12
Előzmény: #14654  Törölt felhasználó
művezető írásait érdemes elolvasni itt van 1:
"válasz erre | 2008. november 23. - 11:55
Üdv Mindenkinek!

A legutóbbi tartalmasabb beírásom után, eléggé megosztottam fórumozó társaim véleményét, de egy-két gondolatot még leírnék a most kialakult helyzetről a Phylaxia Holding Nyrt életében:
- mindenki a KEG leányvállalatról áradozik, de azért gondoljunk már át pár dolgot. Az első fontos tétel, hogy szerintem itt a fórumon de általánosan is kijelenthető, hogy a kisrészvényesek még a tavalyi évről vannak beszorulva ebbe a részvénybe. Vagyis akkor még a KEG -ről egyáltalán nem volt szó, hanem az alaptevékenység (állatgyógyászat) felfejlesztése volt meghirdetve apportok és kézpénzes tőkeemelésekkel! Itt fontos elmondani, hogy a tavalyi évben a Visonka Kft. látogatása során, éppen Dr. Tóth Péter vázolta a terveit, hogy most jött el az ideje az IT és az FB tagok újraválasztásának, a cég vezetését átreformálni, ami tavaly ősszel meg is történt. Hiszen Lang Zoltán pénzügyi, Dr. Tóth László termelési és Dr. Heiszter László kereskedelmi igazgatóvá választása mindenféleképpen előrelépést jelentett. A készpénzes tőkeemelés során lett készpénz az elhatározások megvalósítására, és amit fontos még leírni az, hogy az elnök vezérigazgató kijelentette, hogy nem határolódik el további apportos tőkeemelésektől sem, ha az alaptevékenységhez fűződik!
- a Visonka Kft. tulajdonosai (Matyók György úr és csapata) akik az apport útján tele voltak „tömve” Phylaxia részvényekkel teljesen másképp gondolták, és először is beválasztották magukat közvetlen cég vezetésébe ( akkor még ment itt a fórumon is az „örömködés”) IT ill. FB tagoknak és egyből megváltozott a cég stratégiája! Olyan apportokat fogadott be a cég amiknek semmi köze az alaptevékenységhez, arról nem is beszélve, hogy egy részletes könyvvizsgálói jelentét a mai napig nem lehetett látni. ( Most szeretném leszögezni, hogy ami ide a fórumra be lett linkelve, ill. amit a cég megjelentetett a BÉT honlapján az köszönő viszonyban sincs egy részletes -pl. a Visonka Kft.- könyvvizsgálói jelentésével. Mert milyen jelentés az, hogy a szerződő felek megállapodtak abban, hogy……A felelős könyvvizsgálói aláírásról meg ne is beszéljünk….)
- egyszóval van két olyan beapportált cég a KEG ill. a Gazdasági Rádió aminek a valós piaci értékét a mai napig nem lehet tudni, ebből kiindulva azt sem lehet tudni az apportok értéke valóban a valós értéket képzik e egyáltalán! (Itt érdemes megjegyezni, hogy a KEG egy pb. gázkereskedő cég, a budapesti értéktőzsdén jegyzett másik kis cég az RFV Nyrt. egyik leányvállalata pb. gáz előállító cég, mégis esik a tőzsdei árfolyam!)
- az Alpha-Vet-tel való együttműködés (és természetesen a Sintofarmmal) ill. a közös cég létrehozásának a bejelentése akkor lett volna kedvező kimenetelű a részvény árfolyamára tekintettel, ha csak az alaptevékenységgel foglalkozna az anyacég. Akkor ugyanis nem lett volna ez a nagy mennyiségű részvény kibocsátás, hígítás, ugyanis holnaptól a BET –en kb. 250 millió részvény fog forogni, ami valljuk meg nem kis szám.
- és még azt nézzük, meg hogy a számok után sokan hogy is ítélnek meg egy céget. Vegyük az EPS- t(egy részvényre jutó nyereséget), ami jelen esetben elenyésző, ha a félévi jelentést veszem figyelembe. Hiszen a nettó eredményt kellene elosztani a bevezetett részvény darabszámmal. Tovább megyek a kapott EPS- t el kellene osztani az aktuális piaci részvény árfolyammal és ha az a szám kb. 0,12-0,25 között van akkor annak a cégnek a működése (nyereségessége) már jónak mondható. Sajnos a Phylaxia Holding Nyrt. még nagyon messze van az ilyen működéstől, és ebből kiindulva nem lehet attól elvonatkoztatni, hogy ez a részvény még mindig a spekulánsok papírja vagy lassan már azoké sem……..
muvezeto"
link
Steelman 2010. 08. 05. 22:41
Előzmény: #14655  Törölt felhasználó
Az egész bagázs életfogytiglant érdemelne.2000Ft-on volt bőr a pofájukon ezt a moslékot bevezetni. KEG= Kib@szott Egy Getsi.
Részvétem akinek van. Ma rossz napom volt és ezt a szerencsétlen pappert szidom.Jobb,mintha törnék-zúznék. :D
Törölt felhasználó 2010. 08. 05. 22:27
Előzmény: #14654  Törölt felhasználó
Ez a papír egy hányadék. A cég pedig egy trágyadomb.

Nem tudom és nem is akarom felbeszélni. :) Bár...egyszer a jövőben biztosan fordulni fog.
Törölt felhasználó 2010. 08. 05. 22:16
Előzmény: #14652  sly36
ilyen alak? nocsak. azt hittem Rényit nem múlja felül senki itt a B kategóriában :))

én nem tudnék úgy élni, hogy ekkora károkat okozok másoknak, félrevezetek több száz befektetőt, partnert, üzlettársat. hogy tudnak az ilyen emberek egyáltalán aludni? létezni? nem félnek hazamenni este a sötétben? (ezt több sorban írtam le mi történhet, de inkább mégse, mert kitiltanak) :)))
joepappa
joepappa 2010. 08. 05. 21:53
munkában megfáradva hazatérek, bepatintom a gépet, megpatintok egy dréhert(elfogyott a fácán) mitlátnak fáradt szemeim, a Matyók elsunnyog. Kissé sűrősödnek a vezér váltások, ami annyira nem jó jel. Jó a steir .... Nemírom le mit csinált, kitaláljátok vagy legalább is megpróbált, mennie kellett. És most vajon, mi lészzen, vííí sonka vagy nem nem vííísonka. A rv-szám már addott, csak produktum kéne. Tippelek Pimper lesz a következő vezér hacsak valami váratlan nem törpénik aprajafalván. Bevezetéskor még megért a papír ötszázat. Most lószar. kváncsi leszek a jelentésből kiderül-e ugrott-é az árbev a beruházások elkészülte miatt, vagy csak a kiahasználatlan kapacitásokat bővítették. Nem szeretem nézni a pusztítást. Vagy csak gyenge vagyok a célok megétéshez. Csak speki hölgyek urak, azt is ésszel, mert ennek nincs alja.
sly36
sly36 2010. 08. 05. 21:52
Előzmény: #14647  Törölt felhasználó
Nem lehet, Ő volt az egész apportizósdi ötletelője a Phylnél is és a kegnél is.
zotya32 2010. 08. 05. 21:50
Ennek szerintem kicsi az esélye. Aki környékén volt az orosz államadósság lebontásának (google kidob pár írást), annak egy keg felüdülés. :-)
amúgy a phyl engedményezet a Capi-tall részére 140 millió körüli tagi kölcsönt, amit a kegnek adott anno, és ezt a capi apportálta a kegbe részvényért cserébe. Vajon kié lehet ez a cég? Anno ez és az east west emelt 400millióval tőkét a kegben, amit pár nappal később eladtak a phylnek egy valag phyl papírért. Nem tudom fejből de milliárd ft körüli értéken apportálta a phyl a keget.
Úgyhogy szerintem nem bukott a keg papírjaival. Az gesztus vétel volt.
Törölt felhasználó 2010. 08. 05. 21:49
Előzmény: #14648  andrasone
Az ujfiu bérfórumozó a keg megbízásából van itt. Egy ilyen társaságtól minden kitelik.
budoire 2010. 08. 05. 21:47
azért milyen lehet a KEG-nél dolgozni?, üzleti körben mit gondolnak róluk? - Kézcsókolom én a Keg-nél dolgozom. -Ja igen, sokat hallottunk már arról a firmáról...
Én ismerek egy kommunikációs ügynökséget, amelyiket megkereste a KEG, hogy csinálják meg a PR-ját. Az ügynökségnél utánajártak egy kicsit a KEG-nek, aztán elhajtották őket.
andrasone
andrasone 2010. 08. 05. 21:45
Előzmény: #14646  budoire
ujfiu nemsokára nevet fog váltani, mert nem csak itt nem megy neki a tőzsde, másik részvényekbe is nagyon ügyesen beletalált... napi csúcson vásárol... de legalább optimista! :)
Törölt felhasználó 2010. 08. 05. 21:30
Előzmény: #14632  sly36
és az nem lehet, hogy egyszerűen csak már hányhatnékja volt ettől a cégtől? lehet, hogy nem erre számított, minden sz.rt rásóztak és elege lett? nem lehet, hogy már tovább nem bírta a gyomra? (naív vagyok, mi?) meg Ő is harmadolta a befektetését, jó drágán vett... szerintem nem számított erre...
budoire 2010. 08. 05. 21:23
Előzmény: #14643  Törölt felhasználó
ma megfordult az a bizonyos perverz gondolat a fejemben (venni??), de amikor megláttam, hogy beírt ez az ujfiu, hogy megyünk mittudomén hova fel, az egyértelmű kontraindikáció volt. Nem vettem, jól tettem. Az emelkedés előtt is pont fordítva jósolta ujfiu. Szegényke.
zotya32 2010. 08. 05. 21:23
Előzmény: #14644  zotya32
zotya32 2010. 08. 05. 21:20
Előzmény: #14634  sly36
Törölt felhasználó 2010. 08. 05. 21:09
Előzmény: törölt hozzászólás
Lassan befejezhetnéd már a baromságot!
budoire 2010. 08. 05. 20:57
Előzmény: #14641  zotya32
vörös múlt? akkor tvk, megyó mellé :)
zotya32 2010. 08. 05. 20:56
Előzmény: #14640  budoire