Mást nem is írhatott volna. Persze, hogy miden cég életében ez a cél. Csak vhogy a történések egyelőre itt és most nem ezt mutatják. Ugyanaz mint a phylaxia. Szép tervek, hangzatos jövő, de az odavezető út túl "sötét, veszélyes, átláthatatlan".
csak az a különbség h 10dére eset vissza ahonnan indult..
kedves Matyók György...
Törölt felhasználó2010. 07. 23. 07:09
Előzmény:
törölt hozzászólás
Hol volt ,hol nem volt 2009-ben volt egy …............................................................................... ................................................................................ .......................................................... és 2011-ben itt a vége fuss el véle.:))
Így van, ahogy Művezető leírta. Felesleges pénzégetés az egész. Totálisan túlértékelt apportok, sőt még az is lehet, hogy az apport tárgyát (ingatlant) vmi susmus módon "olcsóért" nyúlták a haverok pár éve, és most horribilis áron apportálták KEG részvényért, amit még akár 50 ft-on is nyerőben adhatnak. (akinek van kedve, nézzen utána, hátha talál róla infókat, én nem kerestem, mert nem is érdekel; egy vizsgálatot megérne, mert ez abnormális ami itt történt az elmúlt 1 év, de különösen az utóbbi fél évben.)
Ha jót akarsz Magadnak, már most elfelejted ezt a céget, ne érdekeljen erről a cégről semmi, és akkor a pénzed is megmaradhat, és nem fogsz idekeskedni.
Egy jó tanács: ha Magyók Gy. nevét meghallod egy befektetésben, olyan messzire kerüldel azt a befektetést, amennyire csak lehet....(És már most is sokat tudsz....)
Törölt felhasználó2010. 07. 22. 17:35
Üdv! Még új vagyok KEG terén és nincs most kedvem bújni a netet.A BÉT adatok aktuálisak most? 8,6 millió db részvény meg a négy nagytulajdonos cég meg a 41,43 százaléknyi közkézhányad? A frissités szerint igen,de akkor nem értem,hogy ki a rák adja ennyire a papirt.Napi 200k cserél gazdát,azaz a kb 3,5 milla közkéz nem egész egy hónap alatt gazdát cserél.Mindenki bukóban adja vagy mi? Kinek van mersze venni mikor bevezetés óta szinte csak esik és nem is látszik megnyugodni?A nagytulaj cégek szórják?De mennyiért vették,ha megéri szórni nekik történelmi mélypontokon is?Vagy ajándékba kapták a papirokat?Attól még hogy veszteséges a cég,elég irreálisan és feltűnően zuhan.És nem teljesen értem
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?