nincsenek tervek, csak rögtönzés az egész. Most kiszállnak, de lehet mégsem, annak tűnik de nem is az. ilyet nem mond egy vezető....azt sem tudta mit mondjon, hiába ment felvételről az adás, még így sem sikerült egy épkézláb mondatod összevágni.
TP azt mondta péntekena Gazd. Rádióban, hogy a Phyl nem fog kiszállni a KEG-ből, mert az autógázban nagy fantáziát lát + az intézményi megrendelésekben.
mit gondoltok? kiszállnak v. nem? mi a céljuk a KEG-gel a kisbüfik szívatásán kívül?
kérdezem, mint 33 db rv boldog tulajdonosa - ennyit kaptam pénteken :)))
Neo23 szerintem te beragadtál és túl drágán szerezted a papirt ,szerintem itt ilyen nem fogbekövetkezni .Ha beragadtál sajnálak csak megérzésemre hivatkozva gondolj bele,több mint 1 hónapja van minuszban figyelj más papira is .Egaelöre itt csak minusz lesz vagy enyhe plusz max pár forint de ettöl meg kivánok neked sok szerencsét mert itt csak ezen mulik és türelmen szia.
KEG elemzés
2010.05.13. 4:00
Elég csúnyán fest az árfolyam, ugyan a 360 forintos szintet még a múlt hét folyamán letörte a globális nemzetközi piaci hatások közepette, de a hétfői emelkedés során csak arra volt ereje, hogy visszatesztelje, azóta pedig ismét csak esik. A továbbiakat tekintve a korábbi mélypontnak számító 293 forint elérésére számíthatunk.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?