mármint 300-nál igen szép számmal adták, pedig ott már elméletileg csak bukóban lehetne... hacsak nem..... mint már az előzőben is írtam.... ingyen van vagy kölcsönbe....
hát az biztos, eladók rendesen belépteka könyvbe... na most ezek vagy aportos ingyen rv-k vagy valaki még shortolja... a fene tudja... de elég siralmas az biztos...
7.1% emelkedéssel megvan a 300 , ha azt nézem hogy pár hónapja még 600 volt akkor siralmas.Sajnos én még most is jobban el tudom képzelni a 200 as árfolyamot és ennek semmi köze a válsághoz!
nekem ma a dt-m jól ment vele... 293- n vettem egy nagyobbat... abból adtam el 303-n meg 310-n... az utóbbit 301-n visszavettem... rám is fér, mert a lefelé körben eléggé szopacs volt....
profitline elemzés. 293 alj. megvolt. merre tovább?
most 285
...
Legutóbbi technikai elemzés
2010.05.13 04:00
Elég csúnyán fest az árfolyam, ugyan a 360 forintos szintet még a múlt hét folyamán letörte a globális nemzetközi piaci hatások közepette, de a hétfői emelkedés során csak arra volt ereje, hogy visszatesztelje, azóta pedig ismét csak esik. A továbbiakat tekintve a korábbi mélypontnak számító 293 forint elérésére számíthatunk
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?