viszont csak egy jó tanács, ne várjatok h záróban kaptok. tegnap nem jutott, vártam h csorog le nap végén. lehet, h ma épp a hosszú hétvége miatt fog, de ott a 15K vevő 400on. szóval nem valószínű. aki akar vegyen, mert zárószakaszban pár száz ha megfordult...
kemény 150 darabot kaptam én egyedül 16.36kor, utána senki.
remélem a phyl megszabadul a KEg-től, vagy legalábbis minimálisra csökken a részesedése.
Lassan telik az idő... messze van még 12-e, mikor is kiderülnek a napirendi pontok javaslatai. Akkor picit okosabbak lehetünk, és készíthetünk új összeesküvés-elméletet :)
Hírek: "Egy nagy nulla eddig a tőzsde" - úgy látom, a KEG-nek éppen nem. Tömés az van, de az öntésig nem érdekes. Szóval szép az idő, nemrég vásárolt valaki 10e db felett...
Annyit még hozzátennék, hogy ha bevezetésre kerülnek ezek a tegnapi tőkeemelés részvényei, súlyos esésre számítok. Nagyon túl vannak értékelve az apportok. Szvsz. 200 körüli, akár még az alatti ár is elképzelhető, annyiért is megéri nekik kiszállni. De ez még több hónap. Előtte remélem kiszáll a Phyl itt 400 körül.
Szerintem megpróbálják itt 400 körül tartani és növelni tovább a közkézt.
300-ig beöntésre most nem számítok, de fölfelé is nehezebb már. Talán konszolidálódik itt egy kicsit.
350-360 körül lenne támasz, ha normál papírként "működne".
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?