"
Én örülök ha emelkedik egy részvény, akkor is ha éppen nincs belőle. Boldoggás tesz, ha másoknak is jut a jóból, és nyereséget tudnak összehozni. Ma a nutex is emelkedett. örüljünk a nutexesek sikerének.
R000"
hogy nem szakad le az ég?
mit mocskolta itt a kisrv-eseket akik kiállnak magukért?
Igen a kicsik harcolnak az állam meg csak nézi , nézi ,de nem látja ,vajon miért ? Miért kell mindig egy hatalmas botrány ahhoz ,hogy ez az ország ( végre ) törvényesen működjön ?
Azt gondolom én is ,hogy a szlovákoknak rengeteg energiájukba (és remélem jó sok pénzükbe is )kerül a sok lekötés ,hogy a célárat ennyire lenn tartsák ,ahol már láthatóan rugalmatlanná vált a piac , mert -ahogy ezerszer leirtam - a cég maradéka ( a szétlopás,kirablás után is ) még mindig többet ér,mint ez a speki rv ár ,ami a kivásárláshoz kellene . Persze egy kilövéshez kell majd egy purgatórium ,de az adottságokat a helytől senki sem tudja "hazavinni"! Amit nem értek ,ha ennyire nyilvánvaló az árfolyam befolyásolás ,akkor a tőzsdefelügyelet vagy a hatóság miért nem lép a lábukra . Nincs a világon annyi csókosuk,hogy a machinátorokat ne lehetne kigyüjteni...Matyók mindig ettől retteget és néha fiezette a megérdemelt büntit!
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?