Nagy a valószinűsége ,hogy a szlovákok manipulálják ( erőltetik lefele) az árfolyamot ,hogy egy esetleges tőkepótlási megoldást már a tőzsdével igazolt alacsony részvényárral esetleg annak névérték csökkentésével is összekapcsoljanak! Ami meg a KEG jövőképet illeti ahhoz egy energiapiacot globálisan látó és nem egy kisstilű seftes kellene. Az orosz .ukrán és török konfliktusok idején felértékelődik a rugalmasan kezelhető ( és helyettesitő képességgel rendelkező!) LPG szerepe.Aztán az NG hálózaton is sok mindent ujra kell gondolni ,mert drasztikus volt a fogyasztás csökkenés 2014/15ben.Igy stratégiai gondolkodónak ( vagy az államnak ?) az itteni balhé még akár kapóra is jöhet. Hamarosan meglátjuk ,mert az mégis csak furcsa ,hogy a Cégbiróság meg sem nyekken az ügyben....
Az sem lesz...olyan buta vagy...nem tudsz semmit...csak károgsz itt varjú...remélem, hogy valaki csak kitépi a nyelvedet egyszer, hogy ne tudj tovább károgni!!
Miért nem tudsz p5q barátoddal együtt elmenni innen a jó fenébe...hidd el nem hiányoznál senkinek.,...hogy lehetsz iyen rosszindulatú???
Menj máshova rontani a levegőt, ha jót nem tudsz mondani és csak a kárörvendes tesz boldoggá!!! Nagyon utálatos emberek vagytok...hányni tudnék tőletek!!
"Én azt gondolom, hogy ebben a hónapban mindenképpen történik valami"
ha valóban történik valami, akkor bennfenntes információk. majd a rendőrség ezt is kivizsgálja.
Én azt gondolom, hogy ebben a hónapban mindenképpen történik valami...vagy új távlatok nyílhatnak számunkra....vagy a pénzünk megy a lébe....ennyit már kivirok...senkinek nem akarok ötletet adni, de a "kapitány" és én veszük a részvényt...én bízom...
Csak ezt a p5q varjút nem tudom elüldözni innen....itt károg egész nap...már nagyon unom!
Ha számolatlanul nyomnák be a részvényeket, akkor forgalom is lenne és akár opimus szinten is lehetne az árfolyam..:-((
Sajna ez sem kizárt, és ezt minden rosszindulat nélkül mondom, nem tervezem venni a papírt, csupán az elmúlt évek-évtized tapasztalata.
Te is tudod, hogy odateszik az árfolyamot, ahova akarják.
Egyszerűen csak semmi pozitív történés nincs, ami miatt bárki venni tőzsdén ezt a papírt...
Kitartás és drukkolok, hogy ennyi küzdés után számotokra is pozitív végkifejlet legyen.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?