Nem arról szól a phy, hogy esélyed legyen beugrani a tutiba, ha nem vagy ott a szomorú napokon is. Itt már félnek a 2 milliárdos kapitalizációnál, hogy ugrik a "játékbolt" másik nagy fiúhoz... Probálják a kegget kihelyezni...
maci szerinted van alapja h a névérték emelés a phylben emelkedést okozhat...azért mert emelik a névértéket még nem jelenti azt h emelkednie kell vagy igen?
tudod mi a kinos..h csak a szád jár és semmi nyerőt nem tudsz felmutatni...csak jártatod itt a szádat h a nagy buktából valahogy kimász..tudod mit realizálj..és kezd újra az életed:)..hátha jobb kor jönn rád...
Bubu tehetséges fiatal tőzsde játékos, nem befektető. Honnan a fenéből tudná, hogy az egész "cirkusz" a PHYLAXIA körül a rádióért van... Jó, ekkora kamu válságra a világban mindenki csak utólag gondolt. Jó lesz a papír, felfelé is "hietetlen szám" lesz. by Kosztolány.
Szeretnék egy félreértést tisztázni a fórumozókkal. Én már nem egyszer telefonáltam a Gazdasági Rádióba az árfolyamok úgy mond nem teljesen pontos közléséért, úgy mint tőzsde , forint stbbbbbb Nos: az adatokat azért késletetve mondják mert nem engedélyezik nekik a friss árfolyamok közlését, ugyanis azt csak kizárólag a BÉT közölheti, ráadásul nagyon sokat kéne fizetni érte, de ez még nem is lenne probléma, de tény, hogy nem adnak senkinek se engedélyt mert ez nem ilyen egyszerű!! szóval ne nyírjátok a gazdasági Rádiót mert még mindig az egyetlen egy olyan rádió, ahol csak a gazdasággal foglalkoznak és fontos adtaokat, híreket információkat közölnek.Nekem például mindig be van kapcsolva és reggel ebből tájékozódom sokat segítettek nekem a bemondott hírek. De ha valakinek nem tetszik miért nem teker át oda ahol a mell nagyobbításról hallhat meg sok más ökörségről, ráadásul másik rádióban egyáltalán nem szakemberek készítik el a híreket és ezért nem is hiteles és pontos mert ha valaki nem ért hozzá az nem tudja jól vvisszaadni!A gazdasági rádió ebből nagyon jó, hogy tök pontosak a hírek és mindent megtudunk nem egy nappal később!!! Különben is vannak nagy rossz hangok mint a Tóth Katalin ráadásul szerintem nem érti mint mond be, mert hülyeségeket és mindig ráadásul, a Suba Krisztina híreit legalább megértem és hallani , hogy ő is érti. Mi már csak tudjuk, mi egy gazdasági csapatnál hallgatjuk a rádiót!
Szóval inkább örüljetek, hogy van egy ilyen rádiónk!!! :)
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?