jaj jól van úgy legyen...
látod ezért tart itt ez az ország mert vannak akik nem számitanak peddig lehet h néha rájuk kénne hallgatni...de nem akarok veled vitatkozni...
hajrá GYŐR
azért megy privát levelezés, mert van 1-2 olyan dolog amiről nem nyilvános fórumon kell beszélni; meg igazából nem is a phyl-hez tartozik; meg szoktunk amúgy is személyesen találkozni, így akadnak olyan ötletek, témák, amik off-topik kategóriába tartoznának.
semmi összeesküvés nincs benne; és amiken néha agyalunk azzal kár terhelni az amúgy is feszült hangulatot, és az sem lenne hasznos, ha a mi "elgondolásainkat" alapnak venné egy-két agyafúrt ember... :)
bizalom?..tudod akkor lesz itt bizalom ha nem hívjátok kárógoknak azókat az embereket akik nem biznak benne...ha azt akarjátok h bizanak akkor dobjatok fel olyan írásokat amik meggyőzik a cég befektetésébe...nem emailon írogatok egymásnak..mert szerintem ez ami a bizalmatlanságot szüli...de nem így van..ez csak egy pl volt
Ne felületesen olvass.
Azt írtam,hogy Zotyával jó értekezni,mert reálisan(okosan) gondolkodó ember.
Egyébként ha mindenhez úgy állsz hozzá,hogy libát
csinálnak belőled akkor nehéz lehet kereskedned.
mióta vagy ilyen reálisan gondolkozó?:) nyereséged lett már belőle...ja tudom te hosszútávú befektető vagy...de nehogy mizo legyen belőle...mindent eladnak ami jó utána maradnaka libák :)
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?