Jó éjt!
Beírom megint a sok stan és panos ipodos off miatt a fiataloknak,
Hi a krémnek!
Kaptam egy érdekes infót!
Figyelem! Felvásárlási ajánlat jön a phy részvényeire hamarosan! Valószínőleg már ma beindúl a spekuláció, senki ne adjon el, hamár végig szenvedtük ezt a 2 évet. (én jól el voltam igy is). De nektek kéne keresni is végre. Ha hazaértem, mondok több infót! Üdv L. Tamás.
Legjobb esetben megpróbálnak kiegyezni valahogy, de ennek sem látom nagy esélyét. A multinál senkinek nem érdeke döntést hozni, és felelősséget vállalni, különösen a mai vérzivataros időkben.
Miért volna lehetetlen kivezetni? Kell hozzá egy közgyűlési határozat, és egy PSZÁF által jóváhagyott kivezetési ajánlat. A közkéz itt nem számít semmit. Nem lehetetlen, csak célszerűtlen. Egyedül a CEVA részéről lehetne némi racionalitása, feltéve, ha a visszaperelt jogok tényleg olyan sokat érnek, ezt nem tudom megitélni. De a CEVA egy multi, nem foglalkozik egy hozzá képest elenyésző méretű cég kivezetésével, aztán felvásárlásával, ami évekig is eltart, és ki tudja, milyen eredménnyel zárul. Leírják a veszteséget, és megy tovább az élet.
Zotyának igaza van, kerekítésről nincs szó sehol. Érdemes megnézni a Globus kiszorírási árat, mint utolsó példát. Két tizedes jegyig betartották a minimum árat, pedig ott nem volt szó valami egetverő mennyiségű részvényről. Megtakarítottak rajta vagy 160 ezer forintot. :-) De továbbra is fenntartom, hogy nem lesz kivezetés. Ajánlat lehet, nem kell odaadni.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?