A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Köszönjük szépen, én nagyon hiányoltam ezt a készletkimutatást. Nagyon hasznos lenne még a nyereség/veszteség kimutatása is, főleg, hogy közeleg az év vége, és jó lenne az adózást optimalizálni.
Kedves Fórumozók! Hadd ragadjuk meg az alkalmat, hogy ismét bemutassuk az
elmúlt időszak újdonságait.
Sokak által várt funkciót vezettünk be, mostantól tételesen áttekintheted
értékpapír készletedet a K&H webtrader felületen.Ez nagy
segítséget nyújthat a befektetéseid eredményeinek megállapításához.
A funkciót a portfóliódban található instrumentum nevére kattintva próbálhatod ki. A K&H mobiltraderen már júliusban elérhetővé tettük,
mostantól pedig a nagyobb kényelem érdekében a K&H webtraderben is
megtekintheted a TBSZ és NYESZ számláidhoz tartozó beutalási kódot a
beutalás menüben. Beutaláskor írd ezt a kódot a közleménybe és a
pénzed közvetlenül a megadott számládon kerül jóváírásra. Bízunk benne, hogy hamarosan újabb újdonságokról
számolhatunk be nektek. Üdvözlettel:
K&H Értékpapír
Szia!
A megbízás megerősítése ablakban
látható „Bizományosi díj” sor az aktuális díjcsomagodtól függ. Fontos tudnod,
hogy a százalékos díjak mellett minden tőzsdére meg van határozva egy minimum díj,
amíg ezt a összeget nem éred el, addig a kiszámított százalék magasabb lehet.
Nasdaq megbízás esetén így
számíthatod ki azt a határt, ami felett már a százalékos díjat fizeted: 6.99 USD
(minimum díj) / 0.0024 (százalékos díj Platinum díjcsomagban) = 2912.5 USD
Sziasztok. Platinum csomagban vagyok, elvileg 0,24% lenne a normál megbízási díjam. Ennek ellenére rendszeresen tapasztalom amcsi részvények (NYQ) esetén, hogy 1000 usd értékű vétel esetén 0,66% a bizományosi díj, 2000 usd környékén 0,33% és 3000 usd feletti trade esetén jelenik meg a csomag szerinti 0,24%-os díj. Tudja valaki hogy ez miért van? Már kétszer átnyálaztam a kondíciós listát, de nem találtam semmit erre vonatkozóan.
Úgy értem, hogy olyan lehetőség, hogy simán kiutalás és automatikusan megszűnik? Csak azt találom, hogy megszüntetés, formanyomtatvány feltoltese hozzá...
Nagyon gyerek cipőben jár a fejlesztés. A nyereség /veszteség listát át kellett volna hozni a régiből 😏. Lehet nagyon jó programozójuk, csak gondolom életében nem tőzsdézett. Szánalmas az egész rendszer.
A szolgáltatás egy hulladék, de uj dijak bevezetése az megy! 3.2 KÉSZPÉNZ BEFIZETÉSI DÍJAK Mi a franc ez? Normális bank/broker örül ha pénzt visz oda az ügyfél és nem bünteti ilyen eszement idióta dijjal! Nem elég, hogy számlavezetési dijat fizetünk a semmiért, most még azért is fizessünk ha énzt rakunk be? A webtrader és az egész rendszer egy nagy lószar, a mobiltrader egy kereskedésre teljesen alkalmatlan hulladék!Mi lenne ha szolgáltatnának is valamit a dijakért nem csak a pénzt szednék el? Kihasználja az összes tetves magyar broker azt, hogy nincs egyetlen normáluis broker magyarországon. Kurvára elegem van már ebből a mocskos szemét tetü brokerből. Rohadjatok meg rabló khertekpapir parasztok. https://www.khertekpapir.hu/filestorage/16069/KH_ertekpapir_list_of_fees_2024_09_20_HU.pdf?t=1725897047
Szia .Sajnos nem tudod sehol ,a kereskedés történetbe állítsd be a teljesült fület írd be a 2024 01 01 és itt látod a kötéseidet, amiből kitudod számolni a nyereséget ,veszteséget. Ha van meglévő részvényed ott látod a sor végén a realizált eredményt .Én már beszéltem többször az ügyfélszolgálattal azt ígérték hogy folyamatosan fejlesztik a rendszerüket.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link